Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez a 'misztikus'...

Mi lehet ez a 'misztikus' jelenség?

Figyelt kérdés
Hosszú évek óta már hol hetente, kéthetente rendszeresen hajnal 3-4 környékén fura élményben van részem. Arra eszmélek, hogy valaki van a szobámban, erős energiát, erőt, bizsergést érzek a tarkómnál, hátamon, olyan mint a masszázs, vagy valami hasonló, de teljesen más, szinte az agyamig hatol, mélyebb. Olykor látok kék színű fényeket néha, egyszer meg volt olyan, hogy fehér világosság töltötte be a szobámat. Történt olyan is, hogy félni kezdtem a meglepetéstől és egy női hang azt felelte: Nem bántunk...Akkor többen voltak. Mindig olyan élményem van, mintha repülnék, vinnének, húznának magukkal, érzem a kezüket, szoros jelenlétüket, nehéz leírni. Van valakinek ötlete, hogy ez mi lehet? Köszönöm a válaszokat!

2020. júl. 20. 08:51
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Lehet,hogy földönkívüliek. Az is lehet, valami gyógyító, segítő szellemi energia (kék szín) mivel nem fekete, nem hiszem hogy bántó dolog lenne. Hányszor fordult ez már elő? Nem halt meg az elmúlt 1-2 évben szeretett rokon, vagy ismerős? Lehet, ők jöttek vissza vigyázó szándékkal. Nehéz megmondani mi lehet.
2020. júl. 20. 09:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Hú, hát nagyon sokszor éltem ezt át, vagy 7 éve heti, kétheti jelenség. Nem halt meg senkim. Az az érdekes, hogy gondoltban próbálnék kommunikálni velük, nem engedik mutatni magukat és nincs válasz a kérdéseimre. Azt sugallják szándékosan a tudatomba, hogy a pánik és a félelem, a meglepetés miatt még nem vagyok elég érett, nem akarnak megijeszteni...Nem gonosz szándékú jelenség, kellemes élmény, csak hát kicsit félelmetes. Ma is volt ilyen élményem hajnalban.
2020. júl. 20. 10:11
 3/8 D-Mano ***** válasza:
70%

Lehet, hogy a tudatos álmodás elsajátítása megadná azt a(z érzelmi, mentális) stabilitást, ami szükséges lenne a pánik, félelem és meglepetés érzetek feletti uralomra vagy azok ellenére stabil mentális állapotban megmaradásra. S, hátha így alkalmassá válnál azokkal a lényekkel való kommunikációra.

A tudatos álmodás módszereihez tartozik többek közt 1.) az alvási paralízishez tartozó pánik érzeten való túllendülés, 2.) hogy a heves álom-élmények ellenére stabilan tudatos tudj maradni az álmaidban.

Jó kis magyar nyelvű oktató videók tudatos álmodáshoz:

[link]

2020. júl. 20. 10:46
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Hát elég talányos és azért is olyan érdekes,mert a hajnali 3-4 óra közötti ébredések -már aki spontán teszi- többnyire azért történnek,mert álomidőben akkor érjük el az alsó asztrál-démoni szinteket,vagyis onnan különféle pszichikai támadások érhetnek.Akinek vannak hatalommal,irányításkényszerrel kapcsolatos problémái elfojtásai,azzal gyakrabban előfordul..Tehát bizalom-ősbizalom hiánya,az pedig a fekete és kék szinek..A fekete egyébként nem rossz vagy jó csak VAN,mint az összes többi. Sophia a női bölcsesség és megértés kék fénye gyógyító és stabilizáló,de hideg is...Most ha a szimbolikát veszem alapul elképzelhető,hogy ezt a részedet gyógyítják és tisztítják,decsak ha reggelente jobban érzed magad és nem fordítva....A tarkó és a hát az önbecsülés,bizalom (erős támasz) nem véletlenül szeretnek a tarkóra csatlakozni parazitikus lények.Lehet az érzelmi hátizsákodat is könnyebb így kipakolni...Most hirtelen ennyi jut eszembe,a fehér fény az honnan jön belőled,vagy belőlük?
2020. júl. 20. 12:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Érdekes amit leírtál, a fehér fény nem tudom honnan jött, csak egyszer volt. Nemcsak a hátamon, tarkómon van ez a bizsergő élmény, szokott a fejemnél hátul és a homlokomon is jelentkezni, de a fejem tetején is, vagy akár a karomnál is. Amolyan érintés féle, néha érzem az ujjaikat, ahogy megfognak, de ha nagyon zavarni kezd a dolog, akkor abbahagyják. Mint írtam, próbáltam már gondolatban kérdezni Őket, hogy mit akarnak és mi ez a számtalan látogatás-jelenség, de azt a gondolatot sugallják belém, hogy még nem vagyok felkészült valamire...
2020. júl. 20. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem vagy alvásparalízis vagy nagyon valósághűek az álmaid, bár ezt kétlem mert csak nem álmodod ilyen sűrűn ilyen hosszú időn keresztül majdnem ugyan azt. Lehet valami lelki probléma áll a háttérben. Esetleg keress fel egy pszichológust vagy orvost hátha ők tudnak rá választ adni. Egy biztos hogy nincsenek szellemek, idegenek, stb. a szobádban
2020. júl. 21. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
24%

Azért csak szoktasd magad a gondolathoz,hogy mindannyian földönkívüliek vagyunk ez pedig egy átmeneti forma ami rajtunk van,vagyis elképzelhető,hogy a saját lélekcsaládodból látogatnak páran,hogy felkészítsenek a közelgő pólus- és dimenzióváltásra.Volt egy pár ismerősöm akit éjjel ugyanígy látogattak,végül a fejük tetején keresztül rángatták és akarták kihúzni a saját testükből így felkészítve őket a bibliai "elragadtatásra"..ketten be voltak tojva,mert érezték,hogy ha hagyják akkor többé nem jöhetnek vissza a testükbe,pedig csak az anyagi létük elvesztéséhez fűződő félelmeikkel akarták őket ilyen formán szembesíteni...

Az emberi dns összetételében asszem 23 féle fajból eredeztethető,ebből nagyobb arányban szerepel a Plejádi vonal,vagyis Adam Kadmon közvetlen dns-e ami a felemelkedést segíti,az első isteni gyermek azért is nézünk ki úgy,mint egy "ember",de valójában 13 csillagnemzetség képviselteti itt magát,ami sokszor mindenre hasonlít csak emberre nem...

Egyik blogon pl. sokáig ment az egyik hsz-ező részéről a drakonidákra való fröcsögés,amikor valaki jött kívülről és leszkennelt mindenkit,akkor döbbentünk rá,hogy ő is sárkány lélekesszenciával rendelkezik...tehát a látogatóid sem biztos,hogy emberi formák,ahogyan te sem..

És nézz utána a buborék univerzumoknak,mint saját játszótér,mert a tudatalatti teremtései is viccesek lehetnek..nekem is vannak olyan élményeim,amik meg sem történtek, sosem lehet tudni..

4-es voltam...

2020. júl. 21. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Húha vannak bajok :D Kérdező szerintem inkább el se olvassad a 7-es választ. Sajnos olyanok is járnak ide akik minden félét behalucinálnak
2020. júl. 21. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!