Van itt vámpír???????????????????
Figyelt kérdés
Megnéztem az Alkonyat összes részét, olvastam is a könyveket. A napokban fejeztem be a Vámpírnaplók sorozatot, illetve elkezdtem az ahhoz kapcsolódó (The Originals című) melléksorozatot.
Rájöttem, hogy nagyjából céltalan az életem...VAGYIS NEM! VÁMPÍR SZERETNÉK LENNI!!!!!!!!
Valaki légyszíves megtenné és átváltoztat?
KÖSZI!
2020. jún. 26. 11:05
2/16 anonim válasza:
Vigyázz,mert Penge is itt van valahol.Komolyra fordítva a szót,nem arra gondoltál, hogy olyanok,akik szeretik az ilyen filmeket?Amúgy sajnos biztos vannak ilyennel foglalkozó szekták,de a saját érdekedben kerüld őket.Volt szektatag ismerősöm,öngyilkos lett sajnos.
3/16 anonim válasza:
Én vámpír vagyok, a nevem Róbert Patiszon,de most nem érek rá...
4/16 anonim válasza:
Játssz a Bitefighttal,ott virtuálisan lehetsz vámpír.A klánomba kell úgyis ember.Brasov szerver GoldLegion klán. [link]
5/16 anonim válasza:
Miért kell ennyi kérdőjel??????????????????????????? 😬
6/16 hollófernyiges válasza:
"Én vámpír vagyok, a nevem Róbert Patiszon,de most nem érek rá..."
Persze és délelőtt 11.30kor írogatsz, tudod ki hiszi el !!!!!!!!!!
9/16 anonim válasza:
"Persze és délelőtt 11.30kor írogatsz, tudod ki hiszi el !!!!!!!!!!" Nem mindenhol van éppen nappal a Földön...
10/16 anonim válasza:
Vámpírnaknszületni kell. Ez egy energia, amit kapsz egy időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!