Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki/mi a sötét alak?

Ki/mi a sötét alak?

Figyelt kérdés

Több oldalon is olvastam már, hogy fizikailag megjelent, nekem is volt már többszörösen az álmaimban, illetve volt egy "találkozásom" is vele, valami köztes téren át.

Ti találkoztatok már vele? Ha igen, akkor mi történt? Ki vagy mi ő?

2020. máj. 29. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is :D Amikor beértem hirtelen eltünt.. De még egy picit láttam.. Aztán álmodtam vele :) Ő valami álomdémon lehet :) Ami a fejünket irányítva meg tud jelenni "fizikailag"
2020. máj. 29. 10:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Az kimaradt a sötét térben ezt mondta nekem: "Üdv a valóságban!"
2020. máj. 29. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudod vannak ilyen dimenziók és alternatív valóságok és az azok közötti tér a sötétség.. Én még sosem voltam ott álmomban.. Én úgy hívom hogy a Void de ja..
2020. máj. 29. 11:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a sötét alak egy ember volt aki valahogy bekerült a Voidba és ott is maradt.. Tud a dimenziók között utazni merthát a Voidban van :D Nem kizárt hogy egy másik ilyen világból valósi mert eléggé ráragadt a sötétség :/
2020. máj. 29. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Szellemsegítő?
2020. máj. 29. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Szegény szomszéd! Már csak árnyéka önmagának.
2020. máj. 29. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Itt gyakorin elég sokszor előfordulnak sötét alakok. Az egyikkel találkoztam is.
2020. máj. 29. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Velem franciául beszélt, de mivel egy szót tudok, az pedig a "fromage"(sajt), így megsértődött és eltűnt.
2020. jún. 16. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!