A Molyember bántott valaha embereket?
#8 ez alapján, a molyember is létezik...
stallone szavaival élve "Rambo? Az egy..."
Csak hogy helyretegyük a dolgokat:
#9 Az a fukushimai atomerőmű. Hirosima felett a II. világháború alatt robbantottak atombombát az amerikaiak.
#10 A főnix nem a magyar mitológiából származik, hanem az egyiptomiból. A mi mitológiánkból a turulmadár (kerecsensólyom) származik.
És, hogy Kedves Kérdező, választ adjak a kérdésedre:
Eddig nem, de állatok vérét elvileg kiszívta (nem, nem keverem össze a chupacabrával). De, benne lehet a pakliban, hogy esetleg egy embert is megtámadhat, nem tudhatuk, mivel nagyon keveset tudunk a lényről. A Hihetetlen magazinban van róla egy cikk, ajánlom figyelmedbe, a leglényegesebb információk benne vannak, fotókkal a molyemberről.
Ahogy már előttem is említették, általában katasztrófák előtt jelenik meg, főként Amerikában.
17# az értelmes" ember csak azt tudja amit előadnak neki. De az nem az igazság.
Ha az iskolában azt tanítanák hogy a föld lapos akkor a gömb föld hívök lennének a hülyék.
És ez pár száz éve így is volt. Csak nem hülyének néztek hanem legyilkoltak.
Most is ugyanaz van. Mindenki 100%-ig biztos mindenben.
17# ez nem teljesen igaz. Az a különbség mondjuk a lapos föld hívők és a gömb föld hívők közt ha már ennél atémánál vagyunk, hogy akik a gömb föld mellett hisznek azok tudnak bizonyítékot felmutatni az állításukra. Ugyan ez a helyzet a molyemberrel, a horoszkóppal és még sorolhatnám.
Ha lenne bármi valós hiteles bizonyíték a molyember létezésére én lennék az első molyember "fanboy" mivel nagyon kedvelem ezt a mítoszt, de ameddig nincs rá semmi bizonyíték addig mítosz is marad.
A laposföldes dolog ugyan ez volt. Hülyének nézték aki azt hitte hogy a lapos gömbölyű. Mit csináltak tehát? Bebizonyították hogy igazuk van.
Sajnos azt látom ebben a témakörben elég sűrűn hogy senki nem bizonyít semmit, amikor meg külön kérem akkor már nme válaszolnak meg jönnek a kifogások :/ nem is értem miért
Utolsó azért ezotéria mert nincs rá bizonyíték. Rossz kategóriában vagy. Tudomány kategóriában mindenre találsz bizonyítékot.
Vagyis nem. Mert ahogy fejlődik a tudomány folyamatosan kiderül hogy tévedtek.
Pl az evolúció is csak egy elmélet. Az új bizonyítékok már szinte megcáfolják. A dns kialakulására sincs semmilyen magyarázat.
Mert ha megnézed, a egy bonyolult program nyelv aminek csak pár százalékát értik az emberek. Több adatot tárol mint egy szuperszámítógép (mérethez képest).
Egy profi programozó nem tudná megírni, azért mégiscsak egy élőlény tervrajzáról van szó.
A tudósok mégis azt mondják: véletlenül jött létre. Nah de hol a bizonyíték?
Én se írok véletlenül 83749293 milliárd sor javascriptet. Vagy ha igen biztos hogy error-t dob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!