Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek léteznek?

Szellemek léteznek?

Figyelt kérdés
Nagyon kulonleges dolgok tortennek velem mostanaban. Aki tud komolyan beszelni errol az irjon
2020. ápr. 14. 02:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%

Akinek több esze van mint egy kavicsnak az tudja hogy nincsenek szellemek. Tehát ha őgy vesszünk itt mindenki ért a témához (kivéve téged ezek szerint)

Nincsenek szellemek, azért mert valamit nem tudsz megmagyarázni nem kell kitalálni rá hülyeségeket hogy biztos szellemek voltak. Van amit nem lehet megmagyarázni és kész el kell fogadni.

2020. ápr. 14. 11:15
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
# 11 Ne beszélj már hülyeségeket! Most, hogy nincsenek szellemek? Max szerinted nincsenek ,pont hogy akinek van egy kis esze az nem gondolhatja azt, hogy a halál után nagy semmi van, a lélek tovább él és már rengeteg bizonyíték van a szellemek létezésére! És én is nem egyszer tapasztaltam ,szellemek léteznek.
2020. ápr. 14. 15:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Honnan veszed hogy a lélek tovább él? Nincsen erre semmi bizonyíték. Csak a halottak tudnának erről beszámolni ha nem lennének halottak és tudnának velünk kommunikálni de remélem látod hogy ebben hol a hiba.

A szellemekre hol láttál te bizonyítékot? Kérlek mutass nekem bármi hiteles bizonyítékot mert kíváncsi vagyok rá. És nem olyanra gondolok hogy egy random ember felvett az éjszaka közepén egy alig látható videón egy alig látható fényecskét mert az nem bizonyíték

2020. ápr. 14. 20:11
 14/24 anonim ***** válasza:
68%

És te minek rontod itt a levegőt nagyokos?

Mit szólnál hozzá, ha minden ezos odamenne a Természettudományi kategóriákba és szétbarmolná az egészet?!

Szellemek SZERINTED nem léteznek. PONT!

Nincs tovább.

Szerintem meg léteznek.

A tudományban egyedül ez az EGYETLEN téma, amire nem jelentheted ki ex-catedra 100%-ra, BIZTOSRA, hogy NINCS.

Az ilyen arcoskodások miatt veszik hitüket sokan a természettudományokban, mert mindig van egy nagy okos aki mindenbe megmondja a tutit előre.

2020. ápr. 14. 22:09
 15/24 anonim ***** válasza:
30%

A kérdező kérdezett egy kérdést én meg válaszoltam rá. Te vered ki a hisztit mert valaki ellent mond a te véleményednek.

És nem, az nem az én véleményem hogy szellemek nem léteznek. Ameddig nincs rá bizonyíték hogy vannak szellemek addig nem lehet kijelenteni hogy vannak. És már pedig egyetlen egy bizonyíték sincs rá. Feltételezni lehet, szíved joga, viszont ha ezzel félrevezetsz valakit az már egy szemét dolog.

2020. ápr. 14. 23:26
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
ja igen, és ha az ezosok átjönnének tudomány csoportba baromságokat írni, azzal az a különbség hogy a tudomány kategóriában tudnak felmutatni bizonyítékokat az érvelésük mellett, itt viszont egyetlen egyszer kaptam olyan választ amire azt lehet mondani hogy jogos felvetés, de az sem egy alátámasztott tény volt.
2020. ápr. 14. 23:29
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Akinek több esze van mint egy kavicsnak az tudja hogy nincsenek szellemek"

Te vagy arrogáns. Nem mindegy, hogy így nyilvánítod ki a véleményed vagy normálisan, tisztelettudóan.

Kit érdekel, hogy te milyen választ kaptál. Simán megcáfolnálak, ismerem minden szkepó hülyeségeit.

2020. ápr. 15. 15:32
 18/24 anonim ***** válasza:
52%

Igen nem jól fejeztem ki magam bocsánat, csak utalni akartam rá hogy mennyire alapvető dolog hogy nincs szellem.

Na akkor tedd meg. Mindenki csak ígérgeti hogy jajj ilyen meg olyan bizonyítékom van stb. Aztán amikor megkérem hogy mutassák is meg akkor vagy nem válaszolnak vagy jönnek a kifogások hogy "ó nem találom a linket" és hasonlók

2020. ápr. 15. 16:19
 19/24 anonim ***** válasza:

A telepátiára is van, maga a tudomány bizonyította be annak idején kísérletekkel. Most meg mit hallok a szkeptikus klubokban? Telepátia nincs! Úgy látszik feledékenyek.

Ugyanez volt a szellemekkel is.

Mire vagy kíváncsi? Ez egy óriási téma.

Mi az, hogy linkekkel? Linkeket orrba-szájba lehetne egymásnak dobálni pro-kontra. Valami meg fent sincs a neten. Akkor azt hogy linkeljem?

2020. ápr. 15. 16:46
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem mondta senki hogy linkeld :D Csak mutass valami bizonyítékot
2020. ápr. 15. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!