Isten létezik szerintetek?
Valószinű hogy létezik.
Több a valószinűsége hogy létezik.
5ös válaszadónak:
Igen a hit ereje létezik. De ha most én azt hiszem hogy egy madár vagy akkor az vagyok?
Tehát értem hogy van hit.
de a kérdés hogy: Miben higgyek hogy a teljes igazságra rájöjjek?
Teljesen okés hogy hiszel, amúgy mindenki hisz: keresztény, ateista, buddhista, muzulmán MINDENKI.
De az igazságban kell hinni.
Én azt mondom hogy amit Én tapasztaltam, az annyi hogy: A Biblia a tökéletes igazságot tartalmazza.
Ha elhiszed ami benne van és úgy szemléled az életet tehát hiszel benne akkor megérted az ÉLETET, az igazságot. (amit keresel)
Elég beképzelt dolog azt hinni hogy csak a saját vallásunk istene létezik és az összes többi vallásé ami volt/van/lesz a világon csak az nincs.
Úgyhogy véleményem szerint a keresztény vallás istene ugyanannyira létező(?) mint a valaha volt összes vallás istene vagy természet feletti lényei.
Agnosztikus vagyok, én nem tudom létezik-e Isten, de szerintem az emberek van rá igénye. Nincs rá tudományos bizonyíték hogy létezik, de ez még nem bizonyítja azt sem, hogy nem létezik.
A Biliai történeket pedig nem szó szerint kell érteni, sok történet csak metaforikus, a tanulságot kell levonni belőlük nem elhinni hogy az adott dolog betűről betűre úgy történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!