Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A chupacabrát az argentínába...

A chupacabrát az argentínába menekült németek teremtették?

Figyelt kérdés

A chupacabrát először argentínában látták.

A németek a háború után argentínában menekültek,köztük mengele doki,és lehet hitler aki nagy kutya mániás volt.

A németek ezt akarták csodafegyvernek csak nem sikerült.

2019. okt. 3. 02:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
60%
Én John Keel Idegen lények az űrből és időből c. művében olvastam, hogy vannak olyan lények, mint a Mojember egy mutáns fajtája vagy egy speciális Chupacabra, akikről lepattannak a lövedékek. Különleges nanotechnológiás bőrük van. Továbbá tudnak elektromos áramot is termelni. Tudósok kialakítottak az oldalukon 200 V-os kivezető nyílást, hogy lehessen egy egységnek áramhoz jutnia háborúban. Nem viccelek!
2019. okt. 4. 11:19
 22/28 A kérdező kommentje:

A nácik hamarosan visszatérnek,és akkor már nem lesz olyan tréfás.

A golyóálló vilámszóró náci csodafegyverek visszatérnek.

A linken le van írva az alapja a dolognak,akit érdekel a téma.

2019. okt. 4. 11:29
 23/28 anonim válasza:
100%

Összegezve(a link alapján)

-A háború alatt egy kutya iskolában a kutyákat megtanították a németek hogy válaszoljanak különböző kérdésekre vakkantásokal

-őrkutyáknak tökéletesek lettek volna

Konklúzió:

-A háború után Hitler és bandája a garázsban összedobott egy demót kutyákból a "Chupacabrát" azzal hogy okosabb mint a ruszkik, repülőgépet, tankot, egykerekű biciklit vezet, vér-diétás, csak sajnos kihagyták az X-vegyszert Plutónium professzor laborjából és retardált lett és Ruszin katona helyett Mexikóban ritkítja a kecskéket.

Kihagytam valamit?

2019. okt. 8. 13:15
 24/28 anonim válasza:
én kihaltam, :D A gyakorikérdések gyöngyszeme ez a fül. Kétség kívül.
2019. okt. 8. 22:57
 25/28 anonim ***** válasza:
93%

Jó összefoglaló. Csak azt hagytad ki, hogy több mint 50 év kellett az argentin szupernáciknak az elcseszett kecskevérszívó kifejlesztéséhez. A chupacabra legenda a 90-es években kapott szárnyra.

De hát jó chupacabrához idő kell.

2019. okt. 9. 08:48
 26/28 anonim ***** válasza:
29%
A kérdező nem mond butaságot,a németek dolgoztak a harci kutyán,a csupakabra csak pár kísérleti darab,mint az embereknél az ősember.a többi lehet hogy sikerült.
2019. okt. 9. 12:55
 27/28 anonim ***** válasza:
igen, mengele hozta létre a csupakabrát hitler és egy németjuhász génjeiből. egyet csinált, az azóta megy, és eszi a jónépet.
2021. márc. 4. 20:12
 28/28 anonim ***** válasza:
Igaz,hamarosan Hitler beállít ide a vérszívó farkasaival és akkor megteremti a negyedik birodalmat.
2021. márc. 17. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!