Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A halálnak van szaga, illata?

A halálnak van szaga, illata?

Figyelt kérdés

Apám a szobájában halt meg álmában és mi utána sokáig éreztünk egy jellegzetes (hülyén hangzik majd tudom)vaníliás,édes illatot.Amikor a teste még ott volt,akkor nem tűnt fel,igaz kisebb gondunk nagyobb volt annál,sokk ként ért a halála mindenkit.De miután a temetkezési vállalkozó elvitte a testét,rá 1-2 napjára jártunk a házban és az az illat ott volt.Már nem érzem.

Tapasztalt valaki hasonlót,lehet a halál illata volt?

2010. júl. 15. 16:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy kutyánk..nagyon nagyon szerettem.Mellettem halt meg, de mielőtt meghalt volna sokkal jobban lett.Abba reménykedtünk, hogy meggyógyul!Úgyhogy ebbe van valami..

Nem hiszem, hogy a halálnak lenne bármilyen szaga!DE sokat gondolkodok rajta, hogy vajon mi is lehet. Amikor meghalt a kutyánk a másik kutya elkezdett sírni. Igazából az volt benne a különös, hogy nem fogta fel, hogy ki halt meg (utána hetekig kereste a másikat), DE érezte a halált. Persze arról sejtésem sincs milyen formában...

2010. júl. 20. 22:41
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyám fiatalon és váratlanul halt meg és nem vesztett vért. A szobában napokig erős tömjén illat volt a halála után. Pedig a testét hamar elvitték... :( De a tömjén illat... a mai napig ő jut ezsembe róla...
2010. júl. 26. 14:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az állatok tuti érzik a szagát.

Elpusztult a kutyánk és átjött a szomszéd házból is a barátnőnk, hogy elbúcsúzzon tőle. Az ő kutyája és a miénk nagyon jó pajtások voltak, évekig együtt sétáltattuk őket. Mesélte, hogy amikor hazament, a kutyája rohant oda hozzá, de hirtelen megállt, szimatolt egyet a levegpőbe és elfutott és leült vonyítani.

2010. júl. 29. 09:38
 14/18 anonim válasza:
63%

A halálnak van illata! Csak a hozzám közel állók tudták eddig, fiatal korom óta érzem a halál illatát! Azért mondom, hogy illat, mert nem büdös, inkább egy virág illatához hasonlítanám. Ez számomra átok, mert nem tudok semmit tenni ellene!

Ha valakin megérzem akkor nem biztos hogy ő, de a nagyon közeli hozzátartozója hamarosan elhuny. Amikor eljön az örök álom, még ha nem is tudod előre, de érezni lehet nem csak rajtad a szeretteiden is! Úgy fogalmaznám meg, hogy rádül a halál, követ mindenhova, leül az ágyad mellé, a köpenye pedig áthatja szeretteid lelkét és bőrét!

Merem azt mondani, hogy a halálunk előre megvan írva! Jó pár nappal, héttel sőt hónappal halálunk előtt már lehet érezni az emberen, és szerettein ezt a bizonyos illatot, még ha nem is tudjuk, hogy baj lenne.

Szerintem te annyira szeretted apukádat, hogy megérezted az "illatot", amit nem sokan! Éreztél már máskor is ilyet, vagy egyedi eset?

2011. febr. 8. 12:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Angyaloknak van édes illatuk, például vanília vagy fahéj. Míg a gonosz eredetű lényeknek van romlott tojás, rohadó tetem szaga.
2013. dec. 4. 22:04
 16/18 anonim válasza:
100%

Kedves kérdezö!

Igen, a hàlàsnak van szaga!Krónikus részlegen Dolgoztam,Folyamatosan jelen van a halàl szaga..Söt egy végstàdiumos beteg szobàjàba(akiknek még van vissza pàr napja,esetleg óràja)is lehet érezni..A napokban halt meg a kutyàm,A halàl beàllta elött nàla is éreztem..Nem tudom,mihez hasonlítani.Én csak halàlszagnak nevezem!

2016. szept. 25. 12:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ma is éreztem. Közelről. Olyasmit éreztem, mint egy virágos mező csak sokkal töményebb volt, émelyítő. Halál szaga volt egy néninek az osztályon. Ilyet már éreztem az első halottamnál, rá 2-3 napra elhunyt.
2017. nov. 8. 21:42
 18/18 anonim válasza:
12/17 re reagálva: végre találtam valakit aki szintén tömjén szagnak érzi a halált. Vagy a szellemet, nem tudom. Elég eroteljesen éreztem papám halálakor.
dec. 5. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!