Előfordul hogy egy nagyon régi házban az előző lakó szelleme ott marad? El lehet űzni vagy inkább el kell költözni máshova?
Hogy a szellemek valóságosak-e vagy se, ez olyasmi, amin mái napig iszonyú sok vita van, és egyik félnek sincsenek meggyőző érvei.
Amennyiben valóban van ott kísértet, meg kell szentelni a házat, a rémregények szerint ez elűzi.
előfordulhat. Én egy présháznál láttam az öreget pipázni.
nem kell elöltözni, meg mondod, neki, hogy már nincs az élők sorai között megnyugtatod, hogy a házat biztonságban épségben fogjátok tartani és felkéred a távozásra, ha nem távozik, felkeresed az eltávozott rokonát és megkéred, hogy mondja el ugyan azt, hogy eltávozása után eladták a házat, és hogy már nem kell őriznie házat.
Amennyiben továbbra is ottmarad gondolkozhatok a költözésen, vagy a szellemirtókban....
Nekem az öreg meglepődött és bement az omladozó falak közé, szép ház volt anno, 10-20 éve... így megmondtam a dátumot is. azóta nem láttam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!