Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A kérdés a következő:Lehet,...

A kérdés a következő:Lehet, hogy valaMI elvitte? Tudom, hogy ez nagyon abszurd, de egyszerűen nem találok racionális megoldást. Amúgy is, hatalmas, régi házunk van, ahol történnek néha hasonló "furcsaságok"

Figyelt kérdés
Oké, hülyén fog hangzani, de please, vegyetek komolyan! Tegnap hazajöttem medencéről, és a kulcsot a kapuban hagytam, de nem csuktam be. Aztán (a szemem láttára) az öcsém odament, becsukta, és bennehagyta a kulcsot a kapuban (mindig úgy szoktuk) Reggelre már nem volt ott a kulcs, (ezt csak onnan tudom, hogy anyu nem találta ott). Fölhívta aput, de ő se tudott róla semmit.
2010. júl. 13. 07:57
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot :D :)
2010. júl. 14. 17:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!