Kapcsolatba szeretnék lépni az elhunyt Apukámmal. Hogy csináljam? Kihez forduljak?
Azért van, mert még nem vesztett el senkit,aki fontos neki, szerintem.
Vagy annyira alacsony az érzelmi intelligenciája, h fel sem fogja, h bunkó.
Utolsónak igaza van, egyébként pedig beszélj hozzá, ha úgy érzed, h szükséged van rá, hidd el, h hallja.
Aki meghalt, azt el kell engedni, mert míg el nem engedjük, szenved ő is, ha látja, h nekünk milyen rossz.
A gyász összes stádiumán végig kell menni, nyugodtan add át magad a fájdalomnak, ha úgy érzed, h sírnod kell, tedd, és egy idő múlva jobb lesz.
Legalább egy év. Azt mondják, h minden ünnepnek, születésnapnak, karácsonynak egyszer nélküle kell telnie ahhoz, h Te is valamennyire megnyugodj.
Én hiszem, h nincs vége mindennek a halállal, nekem nem rég halt meg anyu, én is tettem itt fel kérdéseket róla, azóta jobban vagyok, már nem akarom mindenképp tudni, h mi van odaát.
Majd ha a Te időd is eljön, reméljük nagyon sokára:), akkor majd ott fog várni apukád, h segítsen neked átkelni. Ebben biztos vagyok.
Tudja, h szereted, és ő is szeret, de most nem tudtok együtt lenni, de ő jó helyen van, pihen a betegsége után, és majd találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!