Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kapcsolatba szeretnék lépni...

Kapcsolatba szeretnék lépni az elhunyt Apukámmal. Hogy csináljam? Kihez forduljak?

Figyelt kérdés
Olyan médiumot keresek, aki tényleg kapcsolatba tud lépni a túl világgal, és képes kapcsolatot teremteni a szellemekkel, és beszélni velük. Apukám súlyos beteg volt, és amire én oda értem a kórházba, már nem tudtam vele beszélni, pedig sok kérdése, és sok mondani valóm lett volna hozzá!
2010. júl. 12. 09:20
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Azért elég rossz látni így kívülállóként, hogy ennyi tapló ember van.... Feltesz egy olyan kérdést szerencsétlen, ami teljességgel megérthető és átérezhető minden józan gondolkodású ember számára, erre itt van 1-2 olyan ostoba hülye, aki még az ilyen helyzetben sem tud viselkedni, és csak beírja a hülyeségeit. Gondolom azt hiszik hogy poénosak, de ki kell hogy ábrándítsam őket: nagyon nem azok. Tisztelet annak az 5-6 normális kommentelőenk, aki rendesen tudott válaszolni!
2010. júl. 12. 23:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Azért van, mert még nem vesztett el senkit,aki fontos neki, szerintem.

Vagy annyira alacsony az érzelmi intelligenciája, h fel sem fogja, h bunkó.

2010. júl. 13. 09:51
 13/17 A kérdező kommentje:
Vagy még nem élte át azt amit én! Én végig néztem, ahogy 3 évig szenved az Apukám, mert tüdő daganata volt, és a halálos ágyán az utolsó percig öleltem, és simogattam, és elhalmoztam puszival! Minden este ezekkel a képekkel alszom el, mert újra és újra végig élem azt, amit akkor amikor meghalt, és mindíg álomba sírom magam, és csak reménykedem, hogy róla álmodom majd!
2010. júl. 13. 10:44
 14/17 anonim válasza:
Fogadd részvétem! A legjobb az lenne, ha egy pszichológus segítségét kérnéd, Ő segítene feldolgozni. Kereshetsz médiumot is, ám gondolj bele... Mit mondanál apukádnak? Azt hogy szereted? Hidd el, hogy tudja ő azt nagyon jól, bárhol is legyen. Csak a saját helyzeted nehezíted meg ha felidézteted ő mert felszakadnak a sebek újra és újra. Próbáld meg elengedni és őrizd meg őt a szívedben, ez a legjobb amit tehetsz!
2010. júl. 13. 11:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van, egyébként pedig beszélj hozzá, ha úgy érzed, h szükséged van rá, hidd el, h hallja.

Aki meghalt, azt el kell engedni, mert míg el nem engedjük, szenved ő is, ha látja, h nekünk milyen rossz.

A gyász összes stádiumán végig kell menni, nyugodtan add át magad a fájdalomnak, ha úgy érzed, h sírnod kell, tedd, és egy idő múlva jobb lesz.

Legalább egy év. Azt mondják, h minden ünnepnek, születésnapnak, karácsonynak egyszer nélküle kell telnie ahhoz, h Te is valamennyire megnyugodj.

Én hiszem, h nincs vége mindennek a halállal, nekem nem rég halt meg anyu, én is tettem itt fel kérdéseket róla, azóta jobban vagyok, már nem akarom mindenképp tudni, h mi van odaát.

Majd ha a Te időd is eljön, reméljük nagyon sokára:), akkor majd ott fog várni apukád, h segítsen neked átkelni. Ebben biztos vagyok.

Tudja, h szereted, és ő is szeret, de most nem tudtok együtt lenni, de ő jó helyen van, pihen a betegsége után, és majd találkoztok.

2010. júl. 13. 13:20
 16/17 anonim válasza:
eszedbe ne jusson médiumot hívni.az ilyen dolgokkal nem szabad játszani.akár életveszélyesek is..apukád fog üzenni neked csak te légy alaposan résen..
2010. júl. 15. 17:53
 17/17 anonim válasza:
En tudok de szlovakiaba ,en is elakarok menni
2023. dec. 12. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!