Ha valakinek bejön az élet az azért van mert nagyon jó a karmàja az illetönek?
Érdekes elhárítani a felelősséget az egyénről és azt mondani, hogy neki bejött, vagy hogy karama.
Aki áldozatokat hoz és tesz a jobb életért, annak jobb élete lesz. Az 5% örökölt (őket el lehet felejteni, nem versenytársak, másik ligában játszanak). De a 95% a sikernek - tudom, fura egy magyar embernek - de ügyes munka eredménye. A magyar szeret keményen dolgozni, de nem ügyesen. Szerete sokat dolgozni, de nem okosan. Nem szeret tanulni, fejlődni és adaptálódni a trendekhez, a világhoz.
Én a karmához még hozzáraknám azt is, hogy fontosak a jó rezgések, a hit (nem feltétlen Istenben, sokféle hit létezik)és az elengedés képessége.
Számos esetben láttam már - magamon is - hogy sokszor görcsösen ragaszkodunk olyan dolgokhoz, amik nem biztos, hogy a fejlődésünket szolgálják. Ezeket kell tudni elengedni. Ez egy szemléletváltás, sok türelem, megértés és az elengedés képessége kell hozzá. Ez utóbbi néha nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!