Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A legtöbb ember mért nem...

A legtöbb ember mért nem emlékszik az előző életére?

Figyelt kérdés
Miért van az hogy az emberek többsége nem emlékszik az előző életére illetve miért van olyan aki emlékszik rá
2019. jan. 29. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Te például emlékszel az előző életedre? Ha igen, milyen volt?
2019. jan. 29. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Mert nem mindenkinek van.

Vannak egyéletes lelkek.

Wikipedia: Júdás evangéliuma.

Meg is tudják mondani magukról az emberek, hogy egy életük van. Felfigyeltél már arra, hogy van, aki ezt mondja, van, aki meg azt, hogy neki sok van, és emlékei is vannak?

Van egy mesterséges törlés leszületés előtt, de nem tudnak mindent törölni.

2019. jan. 29. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Azért, mert nem a múltban kell élni, hanem a jelenben.
2019. jan. 30. 01:57
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Az emberiség olyan gyorsan szaporodik, hogy a legtöbb embernek nem lehet előző élete.
2019. jan. 30. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Jótékonysági törlés,hogy a mostani feladataidra tudj koncentrálni...képzeld el ha minden egyes életedre visszaemlékezve régi arcokat,kibontatlan érzelmi gubancokat,helyeket keresve kóvályognál,mert nem tudnád hová tartozol..jobb esetben csak az időérzéked zavarodik össze ha a friss agyad képtelen feldolgozni a többszörös én érzelmi és egyéb tapasztalatait...egyszer beszélgettem egy lánnyal,akinek folyamatosan jöttek elő egy viktoriánus korabeli életéből emlékek.Persze az akkori énje egy férfi volt és egy idő után azt sem tudtam kivel beszélek,szóhasználatában kifejezéseiben és mentalitásában is teljesen megváltozott ahogyan fokozatosan integrálta magába...viszont részemről felesleges is ha a mostani "sejtemlékezet" a fénytestből az asztrálba majd a fizikaiba csorgatja a kibontandó problémákat...a törlést a plejádiaknak tulajdonítják,ők készítenek fel a földi életre,tudom elég meredeken hangzik most egyeseknek,de pl. a gyűrűk ura tündéi komoly ihletettség hatására készültek és pont olyanok...hegyes fülű szép arcú,többszáz évig élő elég harcias népcsoport magasabb denzitású bolygóról...

Az emlékezés lehet drasztikus valamilyen trauma hatására ami kiválthatja ezt a felszakadást,de lehet fokozatos ahogyan a lélek lassan beérik a spirituális érdeklődésével párhuzamban...

2019. jan. 30. 10:03
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Miért kéne Olyasmire emlékezni, ami nincs is? Hamisemlék szindróma?
2019. jan. 30. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom ki voltam előző életemben. Es utána is jártam. Még az előző testem sírját is volt szerencsém látni.

Előző életemben is nő voltam, és egy kis faluban éltem. Csiffár településen. Emlékeztem a házra, az emberekre, de meg a nevekre is. Ma Csiffár szlovákiában van elmentem megbizonyosodni, hogy nem bolondultam meg. Meg is találtam a házat, ami azóta is áll. A meveket is megtaláltam amire emlékeztem es a saját nevem is egy öreg síron. 1911ben születtem akkor, és 1939ben haltam meg. Aki elkísért az utamra, a párom volt. A szája tátva maradt, mikor minden elmesélt részlet bebizonyosodott.

2019. jan. 30. 23:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológia már régóta tudja, hogy az elménk tudatos működése csak a jéghegy csúcsa. Hatalmas mennyiségű információ tárolódik és dolgozódik fel a tudattalan elmében, amely pl. döntéseinkben hatással van ránk. Az tehát, hogy tudatos elménkkel nem "emlékszünk" valamire, csak azt jelenti, hogy nem tudjuk áthívni az adott emléket a tudatos szintre, de attól az még bennük van és minden percünket befolyásol. Az átvitelt félelmek és gátak akadályozzák, amelyek részben vagy egészben szintén tudattalanok. Ezért nagyon keveseknek sikerül tudtosan visszaemlékezni az előző életeikre. De ez nem is baj, mert igazából ez egy önvédelem. Szinte mindannyian hibázunk az életeink során, s a múlt megváltoztathatatlanságának fényében szörnyű terhek és bűntudat nyomnák a vállunkat. Épp elég nagy kihívás az adott élet hibás döntései felett napirendre térni. Képzeld el, ha vissza tudnál emlékezni például arra, hogy valamelyik előző életedben gyilkoltál, s látnád az áldozatod arcát vérbe fagyva. Márpedig ha eléggé visszamész az időben, amikor még primitív ősemberként vagy állatként éltél, ez elég valószínű. Szörnyű lehet ilyen tudatos emlékkel élni. Tudattalan félelmeink általában túl erősek ahhoz, hogy megnyissuk magunkban ezt a lelki kaput. Bátor embereknek meditációval, regresszív hipnózissal lehetséges, de nagyon veszélyes, mert az egyszer tudatukba előhívott emlék egész hátralévő életünket megkeserítheti.
2019. febr. 9. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!