A legtöbb ember mért nem emlékszik az előző életére?
Mert nem mindenkinek van.
Vannak egyéletes lelkek.
Wikipedia: Júdás evangéliuma.
Meg is tudják mondani magukról az emberek, hogy egy életük van. Felfigyeltél már arra, hogy van, aki ezt mondja, van, aki meg azt, hogy neki sok van, és emlékei is vannak?
Van egy mesterséges törlés leszületés előtt, de nem tudnak mindent törölni.
Jótékonysági törlés,hogy a mostani feladataidra tudj koncentrálni...képzeld el ha minden egyes életedre visszaemlékezve régi arcokat,kibontatlan érzelmi gubancokat,helyeket keresve kóvályognál,mert nem tudnád hová tartozol..jobb esetben csak az időérzéked zavarodik össze ha a friss agyad képtelen feldolgozni a többszörös én érzelmi és egyéb tapasztalatait...egyszer beszélgettem egy lánnyal,akinek folyamatosan jöttek elő egy viktoriánus korabeli életéből emlékek.Persze az akkori énje egy férfi volt és egy idő után azt sem tudtam kivel beszélek,szóhasználatában kifejezéseiben és mentalitásában is teljesen megváltozott ahogyan fokozatosan integrálta magába...viszont részemről felesleges is ha a mostani "sejtemlékezet" a fénytestből az asztrálba majd a fizikaiba csorgatja a kibontandó problémákat...a törlést a plejádiaknak tulajdonítják,ők készítenek fel a földi életre,tudom elég meredeken hangzik most egyeseknek,de pl. a gyűrűk ura tündéi komoly ihletettség hatására készültek és pont olyanok...hegyes fülű szép arcú,többszáz évig élő elég harcias népcsoport magasabb denzitású bolygóról...
Az emlékezés lehet drasztikus valamilyen trauma hatására ami kiválthatja ezt a felszakadást,de lehet fokozatos ahogyan a lélek lassan beérik a spirituális érdeklődésével párhuzamban...
Én tudom ki voltam előző életemben. Es utána is jártam. Még az előző testem sírját is volt szerencsém látni.
Előző életemben is nő voltam, és egy kis faluban éltem. Csiffár településen. Emlékeztem a házra, az emberekre, de meg a nevekre is. Ma Csiffár szlovákiában van elmentem megbizonyosodni, hogy nem bolondultam meg. Meg is találtam a házat, ami azóta is áll. A meveket is megtaláltam amire emlékeztem es a saját nevem is egy öreg síron. 1911ben születtem akkor, és 1939ben haltam meg. Aki elkísért az utamra, a párom volt. A szája tátva maradt, mikor minden elmesélt részlet bebizonyosodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!