Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehet hogy őt kaptam vissza?

Lehet hogy őt kaptam vissza?

Figyelt kérdés
sajnos 2002ben vokt egy abortuszom egészségügyi okból.2003 tavaszán szültem volna.aztán megszületett a kicsi kincsem 2005ben.újszülöttnek sem volt kicsi,de most akkora mint egy 7éves gyerek.szellemileg is olyan szinten van.ir,olvas,számol.pont ennyi idős lenne az első gyermekem...
2010. jún. 29. 21:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el nincs összefüggés!Ne keverd a szezont a fazonnal, még az ikrek sem teljesen egyformák.
2010. jún. 29. 22:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem ő az. Ha ő lett volna nektek rendelve akkor, abban az időben meg is született volna. A második egy másik gyermek akinek plusz képességei inkább azért vannak, hogy feledtessék kicsit az elsőt. Sajnos az első baba nem a tiétek volt, nem nektek volt rendelve. Tudom szomorú dolog, de ez van. Viszont egy olyan gyermeket kaptatok aki rengetegfigyelmet törődést igényel(amit meg is kap), mert a kíváncsisága sokkalta nagyobb mint más gyerekeké. S bár jó lenne azt gondolni, hogy ő az elveszett gyermeketek, de ő egy másik. Az első elment, mert mennie kellett...Ne haragudj ha esetleg bántottak a szavaim, de igyekeztem őszintén kíméletesen elmondani amit arról gondolok és hiszek.
2010. jún. 29. 23:09
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Bocs az Off-ért:nagyon sajnálatos ha valakinek nem lehet gyereke,de az ilyenek jobb lenne ha nem másokat szidnának,meg okolnának az ő problémájuk miatt...én meg ezen húzom fel magam...
2010. jún. 29. 23:41
 14/18 anonim válasza:
100%

Kedves 22:12-es!!!

Olvasni tudni kéne mielőtt ráförmedsz másra!!! Egészségügyi okokból volt abortusza! Az azt jelenti, hogy baj lett és muszáj volt az abortusz, mert különben többé nem lehetett volna talán soha babája! Előbb olvass, aztán magyarázz. Ne haragudjatok, de hirtelen kiborított ez...

Hiszek a reinkarnációban valamilyen szinten, bár elég kis szinten, de az is igaz, hogy sok okos kicsi van. :)

2010. jún. 29. 23:53
 15/18 A kérdező kommentje:
bocsánat ha valakit tegnap megbántottam.nem tudom miért baj az,ha valaki a racionalitástól elrugaszkodva keres választ?egy kis kapaszkodót,ha mer hinni vmi magasabb rendű dologban? Ja,és ha ennek hangot ad,akkor úgy kezelik mint egy bolondot,lásd első válaszolót. Azt hittem,ide olyanok írnak,akik értenek az ezotériához vagy legalábbis elfogadják.nem arra vártam,hogy belém beszéljék:igen igazad van,őt kaptad vissza. Hanem olyan ÉRTELMES válaszra mint Ancimancié volt. Nagyon hálás vagyok neki,hozott egy kis megnyugvást számomra.mert nem könnyű elfogadni egy abortusz döntését,még ha e.ü ok indokolta is. Még egyszer köszönöm.
2010. jún. 30. 08:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges.

Olvasd el a Lelkünk útja című 3 részes könyvsorozatot...

Sok egészséget és örömöt kívánok mindkettőtöknek!:)

2010. júl. 1. 22:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehetséges:) minden megtörténhet^^ a szülő érzi az ilyesmit
2010. júl. 12. 12:24
 18/18 anonim válasza:
Szia, nem valószínű, hogy ugyanaz a lélek, de van rá esély, a lélek mielőtt testbe költözik választ egy életútat, ha ő téged és a párodat választotta, akkor lehetséges, hogy az első sikertelen leszületés után újra titeket választott, de ez nem testesülhet meg abban, hogy érettebb a koránál.
2010. nov. 17. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!