Lehetséges hogy előző életemben valami nagy bűnt követtem el?
De én már mindent megprobáltam egyszerűen nagyon nehéz az élet
Vannak akik szétdolgozzák az agyukat és még ezután se kapnak annyi pénzt hogy egyáltalán lakásuk és normális ételük legyen minden nap, ők talán csináltak valami rosszat előző életükben de még az se biztos mert innen is van lejjebb, van aki Afrikába születik és soha nem lesz olyan napja amikor nem éhezik, aztán még lejjebb vannak akiket kihasználnak molesztálnak megerőszakolnak, megvernek, megölnek még mielőtt megérnék a te korodat és még lejjebb és még lejjebb....lehet hogy ők csináltak valami rosszat de még ezt se tudhatjuk biztosan. Gondolj bele, tényleg szenvedsz te annyira mint ezek az emberek??
Neked csak egy hobbi kell ami leköti az agyadat, hogy ne gondolkodjál azon hogy milyen rossz neked. Ha érdekel a lélekvándorlás (feltételezem hogy igen mivel hiszed hogy volt előző életed) miért nem nézel utána és mélyedsz el benne egy kicsit? Nagyon érdekes téma pláne ha egy egész vallást vesézel ki ami beszél reinkarnációról, hidd el máris nem lesz annyi időd azon gondolkodni hogy mennyi bajod van....
Nem. Egyszerűen két dolog lehet nálad:
generációs átok+ a cselekedeteid alapján lévő átok.
Ha mind a kettő jelen van az életedben,egyszerre, akkor vagy így.+ még egy rontás is jelen lehet (hogy ezt te kérted valaki másra, és visszatért rád, vagy más teszi, ezt neked kell tudni).
Nem.
Depressziós vagy.
Az élet meg amúgy sokszor.nehéz.
Annak nem nehéz, aki csak elvan, "minden mindegy" alapon.
#Kerdezo
nem Vigasztalo a Hited? vagy nincs?
ezen felul Utat is mutat a Hit, egy adott Hit-Vilag
amit vallasokban talalsz meg, ezzel pedig kozosseget is talalhatsz, ha mar megtalaltad a vallasod
ha reinkarnacioban hiszel akkor feltetelezem valamilyen hited van egy vallasban
miert nem veszed igenybe tehat a Tanitasait vallasodnak?
pl. buddhistak fo es legfontosabb celja a szenvedestol valo megszabadulas
te csak hallottal a reinkarnaciorol par felszot es ennyi?
irtak paran hogy valakit/valamit hibaztatsz
de te eppen onmagadat hibaztatod kerdesedbol ezt latni
az elozo eleted a tied volt nem masse, es ugyanugy te dontottel mindenben azokban amikkel a mostani eleted megvalosult
de ennek az onhibaztatasnak sincsen ertelme
az elengedest kell megtanulnod, a szenvedest is "csak" el kell engedned, ha annyira nem is konnyu ha ketkezzel karmokkal ragaszkodva kapaszkodsz bele, hogy miert azt neked kell tudnod
olvasd el a "Bhagavad Gita"-t segitenie kellene hogy atertekeld az eletet es a szenvedest
addig kell olvasni amig meg nem erted (pontosan ha mar olvastad akkor folytatnod kell, kereshetsz masik forditast is)
#9 valasz utaniakat nem olvastam
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!