Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A halálom után eldönthetem,...

A halálom után eldönthetem, hogy nő legyek vagy férfi?

Figyelt kérdés

Hetero vagyok, de utálok férfi lenni, mert alig értem el valamit az életben. Sosem volt barátnőm és már úgy érzem, hogy nem is lesz. Nőnek sokkal egyszerűbb lenni, mint férfinak úgy érzem. Várom is már a halálomat, hogy újraszülethessek, mert az életem eddig nem sokat ér...30/F

(Komoly a kérdés!)

2018. júl. 20. 16:30
1 2
 11/16 leértékelt ***** válasza:
38%
És mi lesz, ha nőként sem érsz majd el semmit? Ne hidd már, mert nő leszel tiéd lesz a világ. Emlékezni sem fogsz rá, szóval bármilyen sikerélményed is lesz nőként a mostani éned meg fog murdelni. Talán emlékszel az előző életedre? Na ugye! Vajon mennyire hívhatod önmagadnak a következő életbeli énedet? Az vagy, akinek most definiálod magad (testben lélekben) egyaránt. Nem az a nő leszel, akit ki tudja hányan fognak felpróbálni a következő életedben. LOL
2018. júl. 20. 22:16
 12/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Eletedben kell eldontened

halalodnutan nem tudsz donteni

De neked nem ez a fo problemad

2018. júl. 21. 10:35
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

Olvastál valahol arról, hogy az újjászületés kivánságműsor?

A tudatlanok terjesztik tudatlanoknak, hogy újjászületéskor a lélek megválaszthatja hova és milyen testbe születik.

Milyen véleménnyel vagy -ha a szabad választásban hiszel- arról a lélekről, amelyik valamelyik brazil favelába akar leszületni, (pedig oda is sokan születnek) vagy pedig valamelyik szeméttelepen guberálni élete végéig az ételnek valót?

.

A lélek szabad választása ellentmond a Karma törvényének.

.

"Nőnek sokkal egyszerűbb lenni, mint férfinak úgy érzem."

Ez így nem lehet igaz, hiszen ehhez mindkettőt meg kéne élned.

Nincs összehasonlítási alapod, ezért mondhatsz bármit, nem lesz valós.

.

"Várom is már a halálomat, hogy újraszülethessek, mert az életem eddig nem sokat ér..."

Ez bizony tehetetlenséged bizonyítéka, mert csak pancsikolsz a langyos vízben ahelyett, hogy igyekeznél változtatni, tenni sorsod jobbra fordulása érdekében.

2018. júl. 21. 18:27
 14/16 anonim ***** válasza:

hát ez nagy igazság! tenni kell és nem nyafogni és panaszkodni vagy elmélkedni h miként lenne jobb.

akkor lesz jobb ha teszel is valamit!

2018. júl. 21. 22:05
 15/16 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#5 ezek nem igazak

hogy te magad megteremtetted a sajat poklodat az csak azt jelenti hogy halalodig es utan szenvedni fogsz

Kerdezo dontsd el hogy #5 utjat koveted e

es hogy valtoztatni akarsz e rajta

ez nem nemiseg kerdese

2018. júl. 24. 10:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Nos,ha ez működik,akkor következő életemben férfi akarok lenni. Ledolgozom a 8 órás munkaidőm,hazamegyek és hanyattfekve vakargatom a tökömet,amíg a párom,aki szintén dolgozott aznap,főz még este,behozza nekem a szám elé a kaját,ha megettem,kiviszi a tányért,elmosogat,rendet tesz,amíg én már jóllakottan vakargatom a tökömet. Hétvégén fekszek,alszok,tököt vakarok,fingok,böfögök,közben ő reggel felveszi a cselédruhát és elkezd főzni,mosni,takarítani,bevásárolni,,kis szünet,addig lecidáz majd folytatja a dolgát tovább,miközben én halálra unom magam a sok döglésben. :D :D Kedves férfiak,tisztelet a kivételnek.Szóval férfi akarok lenni ha újra kezdhetem :D
2018. okt. 12. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!