A halálom után eldönthetem, hogy nő legyek vagy férfi?
Hetero vagyok, de utálok férfi lenni, mert alig értem el valamit az életben. Sosem volt barátnőm és már úgy érzem, hogy nem is lesz. Nőnek sokkal egyszerűbb lenni, mint férfinak úgy érzem. Várom is már a halálomat, hogy újraszülethessek, mert az életem eddig nem sokat ér...30/F
(Komoly a kérdés!)
Eletedben kell eldontened
halalodnutan nem tudsz donteni
De neked nem ez a fo problemad
Olvastál valahol arról, hogy az újjászületés kivánságműsor?
A tudatlanok terjesztik tudatlanoknak, hogy újjászületéskor a lélek megválaszthatja hova és milyen testbe születik.
Milyen véleménnyel vagy -ha a szabad választásban hiszel- arról a lélekről, amelyik valamelyik brazil favelába akar leszületni, (pedig oda is sokan születnek) vagy pedig valamelyik szeméttelepen guberálni élete végéig az ételnek valót?
.
A lélek szabad választása ellentmond a Karma törvényének.
.
"Nőnek sokkal egyszerűbb lenni, mint férfinak úgy érzem."
Ez így nem lehet igaz, hiszen ehhez mindkettőt meg kéne élned.
Nincs összehasonlítási alapod, ezért mondhatsz bármit, nem lesz valós.
.
"Várom is már a halálomat, hogy újraszülethessek, mert az életem eddig nem sokat ér..."
Ez bizony tehetetlenséged bizonyítéka, mert csak pancsikolsz a langyos vízben ahelyett, hogy igyekeznél változtatni, tenni sorsod jobbra fordulása érdekében.
hát ez nagy igazság! tenni kell és nem nyafogni és panaszkodni vagy elmélkedni h miként lenne jobb.
akkor lesz jobb ha teszel is valamit!
#5 ezek nem igazak
hogy te magad megteremtetted a sajat poklodat az csak azt jelenti hogy halalodig es utan szenvedni fogsz
Kerdezo dontsd el hogy #5 utjat koveted e
es hogy valtoztatni akarsz e rajta
ez nem nemiseg kerdese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!