Ha van reinkarnáció, akkor hány évig "bolyong" a lélek, mielőtt megint testbe költözik?
mindaddig nem "költözik" új testbe a lélek, amíg az előző test egyben van, azaz nem bomlott le, vagy nem lett elégetve porig. elég komplikált a dolog, de van valaki aki pontos választ tud adni a kérdésre, vagyis inkább valami. mégpedig egy könyv, ami az életről szól, leírja mik is vagyunk mi valójában, és mi az igazi célunk. itt a cím és a szerző, ha komolyan szeretnél választ kapni mindenféleképp olvasd el, ugyanis nem csak a reinkarnáció található meg benne, hanem a valóságot is feltárja.
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége.
üdv
25/F
valaki a sorsról írt, hogy megváltoztatható-e, vagy fix, a múlt változik-e stb.
ez a témakör az Akasha-krónikához kapcsolódik (e szerint állítólag létezik egy energia-mező, ami a téridőről információkat tartalmaz. a múlt, jelen, jövő egyszerre van jelen velünk egy térben, csak másik dimenzióban, vagyis meg van írva, és folyamatosan "zajlik" a tudtunkon kívül.). tudományos értelemben az elméleti fizikai is elég szépen foglalkozik a téridővel, különféle dimenziókkal, lehetségességi rendszerekkel.
Több ismerősöm is foglalkozik spiritualitással és az a legérdekesebb, hogy nagyjából mindegyik hasonló előző életeimet mondta el.
Mindenkinek több előző élete is volt és attól függően, hogy hogy teljesítette a "feladatait", úgy halt meg illetve született újra.
Hogy kinek mik a feladatai, azt lehet érezni is (pl. amihez nagyon ó képességei vannak), de "szakemberek" meg is tudják nagyjából mondani.
Lehet hinni benne, meg nem hinni, nálam működik. Onnan tudom, hogy épp jót tettem, a feladatomnak megfelelően, hogy utána hirtelen (sokszor már közben is) nagyon jó érzés tölt el, szinte repülök a boldogságtól. (pozitív rezgés)
Idő mint olyan nem létezik.
Változás van csak, amit az ember a Föld gravitációja okozta téridő görbületében mért egységhez viszonyít.
Az úgynevezett idő a Világegyetem minden más pontján másképpen telik. Minél erősebb gravitációjú objektum közelében vagyunk, annál jobban meggörbül a téridő, s annál gyorsabban telik a változás, amit mi időként fogunk fel.
Így lehet csak megérteni a fekete lyukak gravitációja okozta téridő görbületet.
Ezt mind csak azért mondtam el, mert lehet, hogy ami itt egy perc az egy másik térben 10 év, valahol, valamelyik síkon meg 1/10 másodperc.
Szia!
Véletlenül? bukkantam a kérdésedre. Én csak ajánlani tudok Neked egy filmet, hátha segíthet, az a címe, hogy Csodás álmok jönnek, természetesen a halált dolgozza fel és azt ami utána következik. De nem szeretnék spoilerkedni. Jó szórakozást hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!