Van egy mantra amit több helyen is hallottam már (pl. a tibeti halottaskönyvben is benne volt ha jól emlékszem), de nem sikerült sehol megtalálnom. Azt sem tudom hogy írjam le. (~ OHM ANI DE LO). Ezt szeretném valahol megtalálni?
Egyéni gyakorló vagyok, nem járok sehová, nincs akitől megkérdezhetném. Viszont valamiért megtetszett ez a mantra az egyszerűsége miatt. Ezért keresek valami leírást a helyes kiejtéséről..
Ezen a linken is meg lehet hallgatni:
Komoly válaszokat előre is köszönöm!
Erre már én is gondoltam.., de ennyire más lenne a kiejtése?
Arra tudok csak gondolni valami más lehet...
Kedves #4
Én már évek óta gyakorolok meditációt, mantrákat, leborulásokat. A már régóta használt mantrámnak sem tudom a jelentését, de a helyes kiejtését viszont igen. A több éves tapasztalatom eredményeképpen, saját tapasztalatom hogy a mantrázásnak van valamiféle eredménye. (Bár ez lehet csak rám vonatkozik, ezért nem akarok ezen vitatkozni.)
A lényeg viszont hogy most ezt a mantrát szeretném megtalálni valahol, hogy ezzel is próbát tegyek. ;)
Ahogy az első válaszoló írja, ez az om mani padme hum.
Tisztán érteni, bár a videón az ember elég gyorsan hadarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!