Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan tehetem jóvá? 1988...

Hogyan tehetem jóvá? 1988 nyarán a csirkeudvaron volt egy vagány tyúk.

Figyelt kérdés

...aki egy szerencsétlen, pipi hátába csipkedett. Napokon belül elvesztette tollazatát, és kisebesedett a háta.

Az unokatesommal úgy döntöttünk (11 évesek voltunk), móresre tanítjuk, hogy a gyengébbet nem bántjuk. Kifigyeltük, hogy bár minden tyúk belecsipked, azért van ott egy, amelyik gyakrabban kóstol a hátába.

Elkezdtük kergetni, olyan fél óra múlva a tyúk összeroskatd, és kimúlt.

Ez egy régi történet, és most már sajnálom az esetet. A nagynéném azonnal elvágta a nyakát, és kopasztó vizet forralt, ugyanis, ha a nagymamánk megtudja a tyúk-vágás valódi okát kaptunk volna a fejünkre.

Van egy lány, fura, felkavaró érzéseket kavar bennem, lehetséges, hogy ő a halálta kergetett tyúk?

Minden előremutató választ köszönettel fogadok.

2017. júl. 13. 11:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Ne legyél már hülye.
2017. júl. 13. 11:42
 2/14 A kérdező kommentje:

*kimaradt.

Nagyon megijedtünk, nem tudtuk ez lesz a következménye.

2017. júl. 13. 11:47
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
A kérdésed értelmetlenül írtad le, megpróbáltam megfejteni, és szerintem sikerült is, de arra még mindig nem jöttem rá, hogy egy lánynak mi köze van egy ki tudja hány évvel ezelőt meghalt tyúkhoz?
2017. júl. 13. 11:49
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Vigyél a lánynak minden nap egy marék kendermagot.
2017. júl. 13. 13:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen, ő az. És várja a pillanatot, amikor várbosszút állhat. Már nincs messze...
2017. júl. 13. 13:42
 6/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

mi volt ebben a problema

a tyuk bunosebb volt mont a tobbi

es ezert ti bosszut altatok

bar nem tudom mit is akartatok mert a tyuk magatol halt meg a kergetesetek miatt

kerdes mit tettetek volna vele...

az mar ami a ti igazi bunotok meg igy gondolatban is, de gyerekek voltatok es csak a bosszu torvenyet ismertetek

miert volt olyan nagy gond egy kartekony tyuk kimulasa?

de valamit a nagyitok vagy egyeb csaladtagotok rosszul csinalt

helytelen ha a tyukok egymast kopasszak...

igy senki sem volt buntelen az egesz esetben legkevesbe ti, ha csak nem ma is csak a bosszu torvenyet ismeritek

a lany korban a tyuk halala utan szulethetett?

tyukbol ember azzonal aligha lehetne igy ez kizarhato lehetne szamodra

mit akarsz a lannyal? baratkozz vele ha meg nem akkor nem ennyi

de ne halalrakergetett tyukkent gondolj ra

netan ha a tyuk alatt mint lanyt, not ertesz

es kergethetneked tamad mert tetszik

de azert ez teljesen mas dolog

2017. júl. 13. 13:48
 7/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#6 * legkevesbe ti = legkisebb bunotok nektek volt erre akartam utalni de pont a forditottjanak latszik
2017. júl. 13. 13:50
 8/14 A kérdező kommentje:

#3 Nehéz szavakba önteni, lehet tévedtem.

#4 A válaszodat megfontolom.

#5 Nem vagy te csirketolvaj?

#1 Oké. Holnaptól.

2017. júl. 13. 13:55
 9/14 A kérdező kommentje:

#6 Elég jó irányból közelítetted meg a kérdésem.

Nem akartuk elkapni a tyúkot, csak kergettük. Szerencsétlen tyúk, nem tudtuk, hogy ez lesz a következménye a kergetőzésnek. Nem akartuk bántani, amíg kergettük, addig nem bántotta a baromfiudvar egyik elesett társát, de mai fejjel tudom, hogy a tyúk igazán nem tehetett, arról amit tesz, a tyúkésszel nem várhattuk el tőle, (sem a többitől, hogy majd az egyik kiáll bajtársa mellett) Hozzáteszem nekünk sem volt sok eszünk.

Nem a tyúkot sajnáltuk, hanem a tettünk következményét. A nagymama és a vessző, ismered?

Igazad van, ez mindig megesett. A nagyi különválasztotta, a sebesültet, és hintőporozta.

Szerintem csak tenni akartunk valami hősiest, megvédeni. Akkor az lett volna a leghelyesebb, ha kiemeljük onnan a kopaszhátút, és nem kergerjük a "vagánykodót".

Mi is lesüllyedtünk a tyúk szintjére, hiszen fittebek voltunk nála, erősebbek.

A lány 23 éves, szóval nem.

Megnéztem tényleg nem lehet tyúkból ember, de tyúkeszű még lehet bárki.

Nem gondolok rá tyúkként, ez csak azért merült fel bennem, mert eszembejutott, hogy megkéne " kergetni".

Ez a történet ma jutott eszembe, mivel tegnap olvastam egy kérdést, hogy mi az amit tettél nagy baromságot. Csak néztem a kérdést, semmi sem jutott eszembe.

2017. júl. 13. 14:27
 10/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#9 #Kerdezo

nagyjabol ertjuk egymast

Nem a tyúkot sajnáltuk, hanem a tettünk következményét. A nagymama és a vessző, ismered?

gyerekkent talan a buntetestol felsz es ez gatol valakinek a megteteleben vagy ettol felsz

de helyes szereto szemlelet ha a tyukot sajnalod, halott tyukot sajnalod

megkéne " kergetni"

ugy ahogy en utaltam ra? tetszik vagy baratsagbol?

vagy csak szorakozasbol?

mert ha tyukos esettel osszefuggo lenne akkor ez a lany valakit vagy valakiket bant vagy valami hasonlo es ezert kergetned ahogy a tyukot is, "addig se tegye amit nem szabad"

2017. júl. 13. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!