Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért érdemes hinni a Reinkarn...

Miért érdemes hinni a Reinkarnacioban?

Figyelt kérdés

Ami őszintén nem tartozik a keresztény Református egyházi valláshoz! Mert nem tudod mi volt az előtt hogy meg születtél volna és ha adott esetben most valamelyik nap jönnél a világra akkor hogyan​ lehet azt gondolni hogy előtte már éltél a földön​ miközben ez hamis állítás mert valójában nem rég születtél meg! Szóval saját magam véleménye szerint nincs értelme a Reinkarnacionak!

Várom a válaszokat előre is köszönöm szépen!

2017. ápr. 24. 06:57
1 2
 11/16 thoomas26 ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy olyan lélek esetében, aki még nem került ki a reinkarnáció körforgásából, minden fizikai élete, az előző életének a következménye, és ugyanúgy, a következő élete a mostani következménye lesz majd. Amit tett, amit okozott másoknak, azt az élményt, azt a megtapasztalást kell megélnie a követezőkben magának is.

Először is a világ egészen más (jobb) lenne, ha az emberek ezt elfogadnák - legalábbis hinnének benne. Jobban meggondolnánk, hogy mit teszünk másokkal. Az a fajta szemlélet, hogy csak egy életünk van, rengeteg negatívum forrása, mely az életünket, a világunkat jellemzi.

Másodszor nagyon sok emberben megértés születhetne, hogy miért is olyan az élete, amilyen, s legalább azt, amin nem tud változtatni, jobban el tudná fogadni - mivel jobbat úgy sem tehet.

2017. ápr. 24. 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért hiszek benne, mert előfordult már, hogy számomra teljesen idegen embert ismertem fel és ő is felismert engem. Vagy a Köztes Létben találkoztunk, vagy valamelyik előző életünkben, de akárhogy is történt, az biztos, hogy már azelőtt is ismertük egymást, hogy megszülettünk volna.
2017. ápr. 25. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Én amit mondhatok, hogy egyesek nem is érzik a szavaik súlyát. Egyes reinkarnációs elméletek (ha nem a legtöbb, úgy 98%-a) nagyon szomorúak és személytelenek, rosszabbak a halálnál. Aki képes a logikus gondolkodásra az érti, hogy miről is beszélek. Csak a következtetéseket kell levonni, ami a fentebb válaszokban van. 😏
2017. ápr. 25. 17:16
 14/16 acelsziv ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy ha a világ elfogadná a reinkarnációt a Föld menten jobb hely lenne. Most abban a szellemben tesszük tönkre, hogy mire ennek a hatása érződik én úgyis rég halott leszek.

Viszont senki nem akarná pofánköpni magát egy másik testben egy olyan bolygó létrehozásával, ahol szétrohadt a természet és még mindig vannak rabszolgák.

2017. ápr. 25. 21:26
 15/16 szenes43 ***** válasza:
A minap hallottam egy teológiát végzett embertől a következőket a rádióban.A születésünkkor magunkkal hozzuk a halálunk tényét is törvényszerűen. Ezt logikusnak tartom és gondolom ti is. Ezen elmélázva ő is(a teológus) és én is arra jutottam hogy a halálunk magában kell hogy hordozza az új életünket is. Vallom hogy minden létező csak a saját ellenpárjával jelenik meg és annak tükrében mutatkozik meg az értéke. A fény a sötéthez viszonyítva fény és minden dolog egésszé csak a saját ellenpárjával együtt nyer értelmet.
2017. ápr. 28. 18:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert egyszerűbb ezzel nyugtatgatni magadat, mint beletörődni a valóságba.
2017. máj. 3. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!