Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valaki tudd segíteni? Mit...

Yuutanori kérdése:

Valaki tudd segíteni? Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Megcsináltam két reinkarnácíós meditácíót, recessziót. Az elsőben a Fuji hegyet láttam, tudtam hogy Japánba vagyok. Egy völgyben jártam. De a gond az volt hogy nem változott az arcom, a hajam sem. Nem láttam a múlt béli önmagam. De valamiért buddhista ruhát viseltem, amit sz ottani szerzetesek hordanak, (nő létemre) . De megláttam egy japán férfit és egy fejel magasabb volt nálam. Éreztem hogy ő a valakim volt, mert oda szaladtam a karjaiba és ő felemelt engem. Néztünk egymás szemébe és éreztem hogy azt a tekintetet álmaimba és fatáziálás közben is láttam. Azt hiszem szerelmesek voltunk, hisz azt az érzést sugározta magából. Nagy szív fájdalmat éreztem, rég nem láttam őt ês éreztem hogy valami vagy valakik elszakítottak egymástől. És meditáció közben sírtam. Boldog és egyszerre szomorú voltam. De éreztem hogy meg kell keresnem őt. És számomra az a fura hogy nem magamat, hanem valakit a múltból láttam. Aztán egy resszecióst csináltam és végre láttam magam valamennyire. Akkor is nő voltam, és egy japán hercegnő az ókorban. Hosszú fekete hajam volt és nagyon szigorú és kifejezéstelen arcot vágtam, majd amikor hátra néztem megláttam újra a férfit. De nem sírtam. Csak sajnálatott éreztem.

Ên mindig is éreztem hogy valaki vár rám a világ valamelyik szegletében. Túl könnyen és gyorsan tanultam eddig is a japán nyelvet. De pl. Az angolt nagyon nehezen tanulom. Mindig is Japán volt az álmom. Majd belecsöppentem a buddhizmusba is. De most azt nem értem, hogy akkor mit keresek itt. Most ha elmennék oda, ahol láttam magam, vajon ott megtalálnám azt a férfit? Az első meditációmba miért nem a régi énemet, hanem a jelen ênemet láttam és hogy ismert meg mêg akkor is?

2017. ápr. 14. 13:46
 1/9 thoomas26 ***** válasza:
67%

Az előző életeid egyikének az egyes jeleneteit élted újra. Az hogy a tudatod saját magad részére a mostani énedet jelenítette meg, csak részedre jelent különbséget. Azon nem változtat, hogy újraélted a múlt egy jelenetét, hogy felidéztél egy emléket. Az a férfi nem téged ismert most meg, hanem emlékeztél arra, amikor felismert. Valószínű, hogy erős szálak fűznek a Japánban töltött életeidhez, több életet is leélhettél ott, ezért tanulsz japánul könnyen és ezért is vágyódsz oda a lelked mélyén.

Azonban azt nem gondolnám, hogy most is ott lenne a helyed, vagy hogy ott megtalálnád azt a férfit. Az a férfi lehet hogy jelen életedben is szerepel valakiként - bár ez nem biztos. Annak, hogy most ide születtél, nem véletlen. Okkal választottad magadnak, így ezt semmiképpen se tekints haszontalannak. Most itt van dolgod, és azokkal az emberekkel, akik ebben az éleben körbe vesznek - most ebből kell kihoznod a legjobbat.

2017. ápr. 14. 14:53
 2/9 A kérdező kommentje:
De pont az hogy nem ide tartozom. Nem az én világom. És mióta megszülettem, nem is szerettem itt élni. Számomra sz itteni emberek furán voltak mindig is és azt hittem hogy én vagyok a hülye, hogy így érzek. És nem vonzódom az európaiakhoz. Valamiért mindig is az ázsiaiakat szerettem. De mindig éreztem hogy valaki vár rám. De nem tudom miért. Lehet hogy skrizofénnek néztek majd, de amióta csináltam egy hülyeséget, a gondolataimban mindig hallom hogy valaki Yuu-nak szólít. De olyan abszurd kérdéseket hallok mindig hogy "szeretsz engem? Mit csinálsz? " de mindig azt mondom neki hogy hagyjon békén, és akkor nem szól hozzám pár napig. De néha vissza tér. Ezért is érzem azt hogy valaki vár rám, de lehet hogy valami szellem szórakozik velem.
2017. ápr. 14. 19:53
 3/9 thoomas26 ***** válasza:
48%

Egész pontosan mit értesz azalatt, hogy csináltál egy hülyeséget? Fontos lehet a történet szempontjából, ha azóta hallod a hangot.

Gondold meg, van lehetőséged Japánba utazni, akár hosszabb távra? Ha nincs, vagy legalábbis nagyon életszerűtlen, csak akkor ne tedd meg.

Tudod, én még mindig azt mondom, hogy akkor sem véletlen vagy itt. A lélek alapos megfontolás után dönt - bár igaz, lehetnek olykor elhamarkodott esetek.

Kicsit furcsa hasonlat, de amikor valaki úgy érzi, hogy egy ellenkező nemű testbe született, az is borzasztó nyomasztó tud lenni. Mégis lehet, hogy a lélek, amolyan vezeklésnek szánta magának, egy korábbi élete cselekedetei következményeként. És az is lehet, hogy próbára akarja magát tenni, hogy hajlandó-e rajta változtatni. Nos, ez az, amire a lelked mélyén ott a válasz, s két dologból tudsz következtetni rá. Egy, hogy milyen körülmények adottak számodra, és kettő, hogy mit érzel igazán legbelül.

2017. ápr. 15. 05:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Spirituális sátánista voltam. De már rég nem vagyok az .
2017. ápr. 15. 09:31
 5/9 thoomas26 ***** válasza:
A tudatszinted változhatott akkor, s azóta érzékenyebb lettél az ilyesfajta észlelésekre.
2017. ápr. 15. 15:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Javaslom keresd fel a "Hanghallók" csoportját.
2017. ápr. 16. 09:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Kösz. "Mindenféleképpen utánuk nézek"
2017. ápr. 16. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Félrevezető lehet,hogy elev evonzódtàl Japanhoz.Persze lehet előző élet beli emlék is és hogy amiatt vonz Japàn.De lehet forditva is.Lehet hogy előbb volt az indokolatlan vonzalmad a japan kultura irant es ez a kép csupàn amiatt bukkant fel.Szoval itt nehez megallapitani melyik lehetett előbb,a tyúk vagy a tojàs?

Nem külső szemlelőkent lattad magad.ez azért szamit,nem biztos hogy ilyen voltal mint most.De az ember felismeri,termeszetesnek erzi regmúlt beli masat barmilyen is az.A masik felismert teged,mivel ez csupan egy emlekkep volt,nem valos időutazas.

2017. ápr. 17. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudok segíteni, de a Bűbájos Boszorkákban volt egy olyan rész, amelyikben talán Phoebe visszament a múltba; egy előző élet-beli testébe; és akkor ott voltak a testvérei is, akik abban a korábbi életében unokatestvérei voltak; és akkor mondta, hogy érdekes volt, hogy ugyanúgy látta, ugyanazokkal az arcokkal látta a többieket, amilyen arcuk most van. Mármint amikor visszajött, mondta ezt; és akkor talán Leo mondta neki, hogy ez azért lehetett, merthogy a lelkek felismerik egymást. Szóval te tudtad magadról, hogy az ott te vagy, de a régebbi, akkori vonásaidra talán nem is emlékeztél, így meg egyértelmű is volt, hogy az ott te vagy, és nem valaki más, valaki idegen, így tudtál azonosulni vele; egyébként lehettek ezek régebbi életekből emlékek, és nem is biztos, hogy ugyanott fogod megtalálni az adott illetőt, ahol regresszió alatt láttad; mert lehet, hogy pl most ő is teljesen máshol, vagy akár ugyanitt, ahol most te is vagy ; itt született újjá. Szóval ott nem feltétlenül találnád meg; egyébként érdekes lehetne,hogyha pont ugyanakkor mennétek ugyanoda turistaként; és akkor találkoznátok, és a másik szeméből felismernétek egymást. :) Amúgy ő most talán nem feltétlenül kell, része legyen az életednek, mert ugyebár ez egy előző élet beli emlék; és az is lehet egyébként, hogy mondjuk majd a kettővel későbbi inkarnációtokban találkoztok újra; vagy, hogy neked pl kettővel később, neki meg még mondjuk van dolga másfelé is, ami nem összeegyeztethető a te kövi sorsvonaladdal; és akkor lehet neki a 3. vagy a 4. ezt követő inkarnációja is , amikor majd újra találkoztok -vagy ez akár fordítva is lehet, vagy tök más sorszámokkal;, de szerintem fogtok még idelent földi körülmények között , van egy olyan érzésem. Ha tényleg nagyon csúnyán el lettetek szakítva egymástól, akkor talán lenne mit bepótolnotok, szóval én arra gondolok, hogy lesztek még egymáshoz igenközel.
2017. ápr. 18. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!