Ő lehet az ikerlángom? Vagy lélektárs? Légyszi segítsen aki ért hozzá.
Utolsó. Ha valaki mondjuk rám próbálna szerelmi kötèst rakni, az hát nemtudom, hogyan hajolna meg a hatás, de biztos èszrevennè. :) nem csak ilyen kötèseket lehet ám csinálni. A lènyeges dolgok elèrèsèhez nem kellenek rituálèk..
De a szerelmi kötès 90-9 embernek ha sikerul, viszont nekik is elkopik, gyűlölettè válik..
Nem pontosan így van a szerelmi kötéssel illetve szerelmi mágiával kapcsolatban, az igaz, hogy idővel gyengül a hatása, de ha már megszerette az illetőt az, akire került, akkor együtt maradhatnak, hisz lehet pont a mágia kellett ahhoz, hogy felismerje, vele akar lenni. Egyébként is a szerelmi mágia jó esetben meglévő érzelmeket erősít fel, pl a nem tudatos vagy akár tudatos vonzalmat, vagy kihűlt de nem teljesen elidegenedett kapcsolatban a volt szerelmet, a semmiből nehéz alkotni - bár nem lehetetlen, ez igaz -, ezért hülyeség szerintem hogy minden szerelmi kötéses kérdéshez beírják, hogy a szabad akarat nem játék stb. Ezek a mágiák ugyan hatnak az elmére, de főleg az érzelmekre, nem a szabad akaratra, és azokat se generálják néhány kivételtől eltekintve, hanem a meglévőket erősítik. Ha alapból nincs a karmájában az illető, akkor nem lehet őket összehozni, vagy nagyon nehéz és igen komoly technikai tudás kell hozzá. Azért írtam, hogy a kérdezőn lehet az van, mert az ikerlángot meg az ilyesmit a legelső találkozáskor is érzi az ember. Illetve én a legelső pillanattól kezdve éreztem.
De lehet, hogy nincs rajta semmi ilyesmi viszont akkor nem hiszem hogy ikerláng.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!