Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha megölünk valakit akkor a...

Ha megölünk valakit akkor a következő életünkben minket is meg fognak ölni?

Figyelt kérdés

2016. nov. 7. 19:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Na most akkor tényleg reinkarnációs szempontból (nem is értem, miért írogat ide olyan, aki másban hisz!):

Nem, a karma nem azt jelenti, hogy amit adsz másoknak, azt kell megtapasztalnod a következő életedben. Ha képes vagy tanulni, fejlődni, akkor következő életedben pont jóvá tudod tenni azt.

Nekem vannak előző életbeli emlékeim, az egyikben megöltek. Az, aki megölt, jelen van most is az életemben (távoli rokonom). Sose értettem, hogy miért segít nekem annyit, sokszor erőn felül. Másoknak is, de nekem különösen sokat. Előző életében egy önző, senkivel nem törődő s..f.j volt, ezúttal viszont egy önfeláldozó, segítőkész személyiség. A legfurcsább pedig az számomra, hogy köztünk soha nem volt téma, hogy ki miben hisz, de nemrégiben egy családi összejövetel alkalmával odajött hozzám, és elkezdett (kifejezetten nekem) beszélni a reinkarnációról és arról, hogy ő hisz abban, hogy a lélek kap új esélyt.

2016. nov. 16. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!