Azok a szülők, akik e cikk szerint választanak nevet gyermeküknek, tudatosan megválasztják mentalitását és visszamenőleg megváltoztatják a Karmát?
Figyelt kérdés
A gyerek neve sokszor nem spontán, hanem a szülők hosszas hezitálása után dől el.
Az Ezo tanítása szerint az előző élet(ek) Karmája meghatározza az újszülött életútját.
Ha viszont a szülők figyelembe veszik az itt
leírottakat, akkor ők határozzák meg a születendő kiskrampusz életútját.
Ilyenkor a Karma megy a lecsóba?
2016. szept. 23. 12:21
11/15 anonim válasza:
Hülyeség, az én nevemhez leírt dolgoknak köze nincs semmihez velem kapcsolatban. Ez ennyi.
12/15 anonim válasza:
Az én nevem nem szerepel a listában.
A lányomról írtak fele találó, a másik fele viszont nem is állhatna távolabb a valóságtól.
13/15 anonim válasza:
Kiváncsiságból megnéztem pár nevet.Nem gonoszságból írom:Ki írta ezeket hülyeségeket? :-D
14/15 anonim válasza:
Csak az számít, hogy szülők mit választottak?
Mert Jedlik Ányos Istvánnak született. Ányosként nem volt zsarnoki, ahogy itt feljebb írták.
Az Istvánt még nem tudtam megnézni, mert azt írja, hogy frissítik a szervert.
15/15 anonim válasza:
A cikket nem olvastam el, mert egy műveletlen bunkó vagyok, de szerintem a Bunkó Radiátor Nintendo-Napsugár tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!