Mi lehet vajon a halál után? Ez talán igaz lehet? 👇🏼
Figyelt kérdés
Lehet higy nem lehet elsore megerteni ahogy elmagyarazom de igyekszem erthetoen magyarazni. Szoval, en azt tartom lehetsegesnek hogy a halal utan egy uj eletunk lesz egy teljesen mas szemelyben ugy hogy nem tudunk az elozo eletunkrol, nem tudjuk hogy mar eltunk elotte. Pl ha azt mondjuk a szuleinknek higy barcsak ne ismerkedtek volna meg es akkor nem szulettunk volna meg de akkor nyilvan megismerkedtek volna mas novel es mas ferfivel es toluk lett volna egy gyarak. Akkor nem is tudnak hogy mas embertol is megszulethetett volna mas gyerek. (Bocsi ha zavaros) Szoval szerintetek ez lehetseges? Legyszives ha nem ertitek ne kritizaljatok inkabb ne irjatok semmit. Ertelmes valaszokat, koszi!2016. szept. 17. 10:00
1/6 anonim válasza:
Gondolom telóról írtál, ha jól értettem te a reinkarnációról beszélsz félig-meddig én hiszek benne, hogy van lelkünk és más testben újra leszületünk a Földre!
2/6 anonim válasza:
szerintem is a reinkarnacióról beszélsz :) ebben sokan hisznek. én a halál utáni életet nem ilyen formában képzelem el
3/6 A kérdező kommentje:
Koszi szoval nem vagyok egyedul:)
2016. szept. 17. 22:10
4/6 anonim válasza:
Kezdjük az elején!
Általad is bevallottan zavaros kérdésedre értelmes választ kérsz...
.
Feltaláltad a meleg vizet!
Hallottál a reinkarnációról, de halvány lila gőzöd sincs, hogyan műxik(?).
Ez a kisebb baj. A nagyobb, hogy nem is akarod tudni, hiszen nem nézel utánna.
Világtalan létedre vakot kérsz vezetődül.
5/6 anonim válasza:
nincs halál utáni élet. Ezt úgy kell elképzelni, mint a halál előtti életet. nincs. zéró. meghalunk, vége. ezt elfogadni az önismeret végső foka:)
6/6 A kérdező kommentje:
A kedves #4/5-ös válaszolónak uzenem hogy remelem kiadta magabol a dunet ami egesz nap benne volt es nem volt ki kiadni. Es egyebkent 12 eves vagyok, bocs, hogy nem tudok mindent es nem vagyok tokeletes.
2016. szept. 19. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!