Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért van az hogy régen volt...

Miért van az hogy régen volt Dejavu érzésem, most meg már nincs?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és 13-15 éves koromig szinte naponta volt Dejavu érzésem ( mintha már megtörtént volna eset )

De mára már egyáltalán nincsen..... ez hogy lehet??

2016. aug. 7. 09:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%
#3-ason és #10-esen kívül senki nem írt jövőbelátó képességről.
2016. aug. 7. 21:29
 12/23 anonim ***** válasza:
25%
Látom 12-es, sikerült pont a lényeget nem észrevenned a két hozzászólásból...
2016. aug. 8. 00:03
 13/23 anonim ***** válasza:
59%
Igazából nem értem, hogy miért mindenki más van leoltva, ha pont csak ők említették, de mindegy :)
2016. aug. 8. 04:28
 14/23 A kérdező kommentje:

Na jó mindenki fejezze be az oltogatást!

Ebből nen okulok semmit, főleg hogy ez ezt mondta a másik meg ezt.....elég!

Már bánom h kiírtam ezt a kérdést ,én csak egy normális választ vártam nem veszekedést.

2016. aug. 8. 09:56
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

A #7-es válaszban leírtam a tudományosan megalapozott választ. Senkinek ne hidd el, aki azt állítja, hogy az agyad hibásan működik. Akinek hibásan működik az agya, azt elmegyógyintézetben kezelik.

Az agyhullám-frekvencia változik folyamatosan a kor előrehaladtával, emiatt folyamatosan változik az érzékelésünk is. A csecsemőknél pl. delta-agyhullám a domináns, ennek köszönhetően az első 2 hétben fordítva (fejjel lefelé) látják a világot. Ezzel együtt sem hiszem, hogy kijelenthetjük, hogy az összes csecsemő agya 'hibásan' működne.

2016. aug. 8. 11:06
 16/23 anonim ***** válasza:
89%
Amit linkeltél, kedves 15-ös, az is csak egy vélemény. Nekem mindazonáltal sokkal szimpatikusabb az a (ugyancsak) vélemény, mely szerint a két agyfélteke közötti kommunikáció szenved időnként (főleg fiatalkorban) tized,- vagy századmásodpercnyi késlekedést, s ez okozza a Dejavu érzést.
2016. aug. 8. 12:07
 17/23 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, kedves Kérdező, valóban nem vitázni akarok.

Ha vélemény, akkor vélemény, az alábbi írás szerint tudományosan megalapozott tény:

[link]

2016. aug. 8. 12:33
 18/23 anonim ***** válasza:

"Akinek hibásan működik az agya, azt elmegyógyintézetben kezelik. "

Te még nem találkoztál bolonddal? Elmegyógyintézetbe csak az ön- és közveszélyes alakokat zárják, egyébként mindenki olyan világot képzel magának amilyet akar. De ha valaki hallucinál vagy egyéb abnormális tüneteket produkál annak az agya hibás, amit nem ártana kezeltetnie. De kényszerítve nincs rá.

Olyat ne írj, hogy az agyhullám-frekvencia változás egyenlő az érzékelés változásával mert itt az ezotérián minden izgalmas ami rezgéssel kapcsolatos és beindulnak rá! :D Az agyhullámok a neuronok munkájának a produktuma, nem fordítva. Amit írsz kb. olyan mintha valaki azt állítaná hogy egy autó teljesítménye a hangjától függ... nem pedig fordítva.

Az általad belinkelt cikkben leírják hogy fingjuk sincs hogy mit jelent a változás, de úgy gondolják hogy az agy öregedésével lehet kapcsolatban, ami nem meglepő.

2016. aug. 8. 12:56
 19/23 anonim ***** válasza:
Illetve a fejlődő agy lényege hogy még nem "késztermék" és természetesen nem is működik annak megfelelően. Szóval igen, a késztermék mellé téve "hibás", de fejlődése alatt kinövi ezeket a hibákat. Lehet hogy nem hibának kellett volna írni, mert láthatóan egyesek ezen nem tudnak túllépni. Legyen akkor fejletlenség, így jobb?
2016. aug. 8. 13:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Ezzel én is pont így voltam, mint te kérdező, pont ezen gondolkoztam, kicsit sajnáltam, hogy már évek óta egy deja vum se volt. Aztán rá pár napra 2 is volt, de a leghétköznapibb helyzetekben... igaz régen nekem is jóval több volt és sokkal intenzívebbek voltak. Hogy miért volt régen több, arra nem tudnék magyarázatot, max én is tippelni tudnék, ahogy mások.
2016. aug. 8. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!