Miért van az hogy régen volt Dejavu érzésem, most meg már nincs?
18 éves vagyok és 13-15 éves koromig szinte naponta volt Dejavu érzésem ( mintha már megtörtént volna eset )
De mára már egyáltalán nincsen..... ez hogy lehet??
Na jó mindenki fejezze be az oltogatást!
Ebből nen okulok semmit, főleg hogy ez ezt mondta a másik meg ezt.....elég!
Már bánom h kiírtam ezt a kérdést ,én csak egy normális választ vártam nem veszekedést.
A #7-es válaszban leírtam a tudományosan megalapozott választ. Senkinek ne hidd el, aki azt állítja, hogy az agyad hibásan működik. Akinek hibásan működik az agya, azt elmegyógyintézetben kezelik.
Az agyhullám-frekvencia változik folyamatosan a kor előrehaladtával, emiatt folyamatosan változik az érzékelésünk is. A csecsemőknél pl. delta-agyhullám a domináns, ennek köszönhetően az első 2 hétben fordítva (fejjel lefelé) látják a világot. Ezzel együtt sem hiszem, hogy kijelenthetjük, hogy az összes csecsemő agya 'hibásan' működne.
Ne haragudj, kedves Kérdező, valóban nem vitázni akarok.
Ha vélemény, akkor vélemény, az alábbi írás szerint tudományosan megalapozott tény:
"Akinek hibásan működik az agya, azt elmegyógyintézetben kezelik. "
Te még nem találkoztál bolonddal? Elmegyógyintézetbe csak az ön- és közveszélyes alakokat zárják, egyébként mindenki olyan világot képzel magának amilyet akar. De ha valaki hallucinál vagy egyéb abnormális tüneteket produkál annak az agya hibás, amit nem ártana kezeltetnie. De kényszerítve nincs rá.
Olyat ne írj, hogy az agyhullám-frekvencia változás egyenlő az érzékelés változásával mert itt az ezotérián minden izgalmas ami rezgéssel kapcsolatos és beindulnak rá! :D Az agyhullámok a neuronok munkájának a produktuma, nem fordítva. Amit írsz kb. olyan mintha valaki azt állítaná hogy egy autó teljesítménye a hangjától függ... nem pedig fordítva.
Az általad belinkelt cikkben leírják hogy fingjuk sincs hogy mit jelent a változás, de úgy gondolják hogy az agy öregedésével lehet kapcsolatban, ami nem meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!