Ha meghalok, odaát találkozom majd a szüleimmel? És újra együtt lehetünk majd?
"...de nem is arra kell különösebb ok, hogy azt higgyük, hogy nem történik meg valamilyen elképesztő dolog."
Már miért lenne elképesztő? Nulla információnk van erről, minden puszta spekuláció. Szerintem az az elképesztő, hogy semmi sem lesz. Gyerekesen naivnak tartom. Innentől kezdve erre kell bizonyíték.
Nem tudom, mi ez a bizonyíték mánia :)
Aki hisz, annak minden bizonyíték.
Aki nem hisz, annak semmi sem elég bizonyíték.
Aki MOST nem hisz, de hinni fog, annak pedig valami katartikus élményre lehet szüksége az életében ahhoz, hogy át tudjon állni a saját tudata. Ilyen katartikus esemény sokak számára a halál-közeli élmény, amit nem kívánok senkinek, hogy átélje, de tonnaszám találhatók ilyen könyvek és videók az interneten. Egybehangzóan állítják, hogy találkozunk rokonokkal odaát.
tegnap 18:57
Ha ezzel azt akarod mondani, hogy a születés előtt semmi nem volt, akkor fenn áll az esélye annak, hogy tévedsz.
LEHET volt, csak nem emlékszel rá.
Pld. én se emlékszek semmire 6 éves korom előtt. Mégis léteztem 4-5 évesen is.
Ha neked örömet, megnyugvást okoz, hidd, hogy találkozol velük.
Amíg nem akarod kikényszeríteni ezt a találkozást, nagy baj nincs, mert ha netán az én hitem (nincs túlvilági élet) az igaz, te SOHA NEM fogod megtudni tévedésed tényét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!