Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha meghalok, odaát találkozom...

Ha meghalok, odaát találkozom majd a szüleimmel? És újra együtt lehetünk majd?

Figyelt kérdés
2016. aug. 6. 17:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Talán.
2016. aug. 6. 21:25
 12/26 Lilith1994 ***** válasza:
57%
igen.
2016. aug. 7. 00:20
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

"...de nem is arra kell különösebb ok, hogy azt higgyük, hogy nem történik meg valamilyen elképesztő dolog."

Már miért lenne elképesztő? Nulla információnk van erről, minden puszta spekuláció. Szerintem az az elképesztő, hogy semmi sem lesz. Gyerekesen naivnak tartom. Innentől kezdve erre kell bizonyíték.

2016. aug. 7. 11:05
 14/26 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, mi ez a bizonyíték mánia :)

Aki hisz, annak minden bizonyíték.

Aki nem hisz, annak semmi sem elég bizonyíték.

Aki MOST nem hisz, de hinni fog, annak pedig valami katartikus élményre lehet szüksége az életében ahhoz, hogy át tudjon állni a saját tudata. Ilyen katartikus esemény sokak számára a halál-közeli élmény, amit nem kívánok senkinek, hogy átélje, de tonnaszám találhatók ilyen könyvek és videók az interneten. Egybehangzóan állítják, hogy találkozunk rokonokkal odaát.

2016. aug. 7. 11:41
 15/26 1+1 = -666 ***** válasza:
70%

tegnap 18:57

Ha ezzel azt akarod mondani, hogy a születés előtt semmi nem volt, akkor fenn áll az esélye annak, hogy tévedsz.

LEHET volt, csak nem emlékszel rá.

Pld. én se emlékszek semmire 6 éves korom előtt. Mégis léteztem 4-5 évesen is.

2016. aug. 7. 18:04
 16/26 anonim ***** válasza:

Ha neked örömet, megnyugvást okoz, hidd, hogy találkozol velük.

Amíg nem akarod kikényszeríteni ezt a találkozást, nagy baj nincs, mert ha netán az én hitem (nincs túlvilági élet) az igaz, te SOHA NEM fogod megtudni tévedésed tényét!

2016. aug. 9. 06:35
 17/26 Richie75 válasza:
Ezt hivjak hitnek, jo reggelt! Kezd el imatkozni istenhez es olvasd a bibliat, es biztos kapsz valaszt.
2016. aug. 10. 16:45
 18/26 anonim válasza:
A hívők szerint igen, az ateisták szerint nem. Te tudod, hiszel-e Istenben (akármelyik vallás szerint). Majd száz év múlva visszatérünk rá. ;)
2016. aug. 10. 21:16
 19/26 Badattitude ***** válasza:
100%
Eddig meg lett közelítve a hit és az ateista oldalról. Mi van a tudománnyal ? Az energia nem vész el, csak átalakul. Ismerős ? Így energiát nem tudunk létrehozni, csak átalakítani,mivel az energia állandó. Az emberi lélek. Vajon mi lehet az? Hogyan lehet prekogníciója egy embernek ? Hogyan képes megérezni tőle távol lévő szerette gondolatát, baját, örömét csalhatatlanul. ? Hogyan lehetséges az EPV ?Hogyan lehetséges megannyi emberhez köthető jelenség? Az ember is egy bioenergia búra, konténer. Agyhullámok, idegpálya elektromos impulzusai. A gondolat, amely gyorsabb műveleti sebességgel működik, mint a modernebb pc-k. Energiák. És mi van a lélekkel ? Nem lehet, hogy a test, mikor már fizikailag megszűnik létezni, a lélek, mint önnáló energia tovább létezik ? Az ember eredően lineárisan gondolkozik. De mi van, ha vannak mellékágak, amit nem fogadunk el, mert még nem találtuk fel, nem fogadjuk el a hozzáköthető jelenségeket, mert nem tudjuk beilleszteni a feltalált dolgaink közé ? A nullponti energiát pár éve sarlatán baromságnak vélték. Az internet, rádió, mobil, Tv mind a levegőben célirányossan sugárzott közlekedő hatalmas adat halmazt tartalmazó energia. A lélek nem lehet egy ilyen hatalmas adat energia, ami nem célirányosan sugárzott, hanem egészen más ? Ami túl mutat a hiten és minden valláson ?
2016. aug. 18. 00:35
 20/26 anonim ***** válasza:
2018. márc. 13. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!