Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetek nagyapám reinkarnáci&#...

Lehetek nagyapám reinkarnáciòja?

Figyelt kérdés
Sosem ismertem, halála után születtem. Amikor először láttam kèpet ròla èletemben, nen tudtam ki ő, de annyira ismerős volt. Nagyapám mèg èlő unokatestvère szerint tiszta nagyapám vagyok. Anyám is mondta, hogy nèha vannak olyan gesztikuláciòim mint nagyapámnak voltak.

2016. máj. 30. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezt üstd be a gogli keresőbe, és nézd végig a videót érdemes!!! A tibeti halottaskönyv - I. A halál mint életmód, II. Végtelen szabadság ...
2016. máj. 31. 16:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Láttam
2016. máj. 31. 17:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezt nekem is mondják (hogy bizonyos gesztusaim éppen olyanok, mint az övé voltek). Csakhogy 4-5 évet még közösen töltöttünk a Földön, tehát klasszikus értelemben nálam ez az eset nem állhat fenn.

Érdekes módon én is az öröklődésre vezetem vissza. Talán hallottál már olyan anekdotákat, hogy szervátültetés után a szervet kapó ember önkéntelenül és nem tudatosan felveszi a donor többféle szokását, attitűdjét. Ez arra enged következtetni, hogy ezek a vonzalmak és beidegződések vagy kódolva vannak az ember fizikai testében (is?), vagy pedig az ember egész egysége egy sokkal képlékenyebb és szétválaszthatatlanabb egységet alkot, mint ahogy azt ma a nyugati orvoslás képzeli.

2016. jún. 2. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!