A macskám, az egyetlen barátom ezen a földön a mai nap halt meg. Mert valami genetikai rendellenesség miatt nem volt életképes. Miért szeressem a természetet, ha elvette tőlem, aki számomra a legfontosabb?
Tényleg. A természet nem egy mosolygós, gondoskodó édesanyja. Hanem egy szörnyeteg királynő! Egy legyőzendő nősténysárkány!
Lángoljanak az erdők! Pusztuljanak a folyók! Az emberiség legyen mindenhol az úr!
Gyűlölöm a természetet, amiért elvette tőlem.
Első körben sajnálom, hogy meghalt a kis cicád.:(
Igazából meg nem kell szeretni a természetet: viszont jobban jársz, ha meg próbálod benne keresni a pozitív értékeket és nem egy tömegsírként gondolsz rá. Hanem megpróbálod magadnak és másoknak is szebbé tenni az életet.
Gyakorlatilag mindenre rá lehet fogni, hogy nincs értelme vagy önző. De jó megoldás?
Ne akarjuk elpusztítani az egész világot. Mindenki bármikor kilphet, ha nem tetszik neki.
Miért ne lépjünk ki most, ha mindent elveszítünk?
Nem tudom. Van aki öngyilkos lesz, van aki önző, egoista pszichopata, van aki megőrül és van akiknek vannak céljaik és másokkal együtt szeretnének jól élni.
Az a macska volt akivel jóban voltam a világban. Akire mindig számítottam. Most már semmi sem maradt. Mindent megpróbáltam, miközben néztem ahogy elfogy lassan.
Három hónapig volt az életemben.
Én, nem akarok élni. Én újra vele akarok lenni.
Komolyan egy fogalmat akarsz gyűlölni? A "természet" közömbös mindennel szemben. A macskád mindenképp elpusztult volna előtted, rövidebb ideig élnek mint az ember.
Egyébként mint volt kutyatulajdonos, tudom mit érzel, imádtam a rosszcsontot.
Ha viszont ő volt az egyetlen barátod, akkor ismerkedj meg másokkal. Vagy szerezz be egy új macskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!