Egy sorozatgyilkosnak milyen lelke van?
11-es kicsit elkanyarodtam, de nyugati értelmezés szerint. Test= anyagi világ, Lélek=asztrál világ, Szellem=mentál világ és mindhárom az Akasha elvben. Szellem halhatatlan ezek közül, lélek több inkarnációs.
Vannak kultúrák ahol mások a fogalmak én hermetikusan nézem.
Egy gyilkos nem feltétlenül buta, sőt sokszor okos, kiváló szellemiséggel rendelkezik, a lelkének kell nemesednie. Általában mindenki keveri a szellemet a lélekkel.
Lelke nem mindenkinek ugyanolyan ezt be kell látnia, viszont lehet hasonló Iq-ja.
Nem mindegy hogy egy gyilkosról beszélünk vagy egy sorozatgyilkosról vagy egy pszichopatáról.
Ha már a reinkarnáció témakörben van feltéve a kérdés: szinte mindenkinek volt olyan élete ahol gyilkolt vagy ahol őt gyilkolták meg, attól még nem lesz pszichopata valaki. a családon belüli erőszak akkor sem volt más
Nem mondtam, hogy nem minden isteni eredetű, mert minden az, csak azt, hogy Isten egy része vagyunk. És Isten(sok definíciója van) hallhatatlan.
Lényegét tekintve hasonlóról beszélünk, (legfeljebb más nyelvezetet használunk) fentiek miatt lélek és szellemiség volt nekem zavaros rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!