Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egy sorozatgyilkosnak milyen...

Egy sorozatgyilkosnak milyen lelke van?

Figyelt kérdés

2015. aug. 16. 11:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A lelke nagyjából olyan mint minden más emberé. A Szelleme, azaz az ösztönei, érzelmei, és gondolatai összessége a torz. Azaz a halandó részei.
2015. aug. 28. 10:18
 12/20 anonim ***** válasza:

11-es kicsit elkanyarodtam, de nyugati értelmezés szerint. Test= anyagi világ, Lélek=asztrál világ, Szellem=mentál világ és mindhárom az Akasha elvben. Szellem halhatatlan ezek közül, lélek több inkarnációs.

Vannak kultúrák ahol mások a fogalmak én hermetikusan nézem.

Egy gyilkos nem feltétlenül buta, sőt sokszor okos, kiváló szellemiséggel rendelkezik, a lelkének kell nemesednie. Általában mindenki keveri a szellemet a lélekkel.

Lelke nem mindenkinek ugyanolyan ezt be kell látnia, viszont lehet hasonló Iq-ja.

2015. aug. 28. 14:57
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy egy gyilkosról beszélünk vagy egy sorozatgyilkosról vagy egy pszichopatáról.

Ha már a reinkarnáció témakörben van feltéve a kérdés: szinte mindenkinek volt olyan élete ahol gyilkolt vagy ahol őt gyilkolták meg, attól még nem lesz pszichopata valaki. a családon belüli erőszak akkor sem volt más

2015. aug. 28. 15:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Az hogy mit nevezel léleknek, vagy szellemnek a kérdés szempontjából mindegy. Az ember halhatatlan részére vonatkozott a kérdés. Az pedig névtől függetlenül eléggé hasonló. A halandó részek tudnak súlyos deformitásokat elszenvedni, de ez nem feltétlen befolyásolja az intelligenciát. Valójában az okos gyilkos még veszélyesebb, és súlyosabb eset is, mint az ösztönös mészáros.
2015. aug. 28. 15:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hallhatatlan rész az fény eredetű, isteni. Különben összevissza beszélgetünk.
2015. aug. 28. 15:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Halhatatlan rész, ami sokszori inkarnáció után sem bomlik fel. Ha istent mint teremtőt nézed, akkor minden amit teremtett isteni eredetű, az is, ami felbomlik, és az is, ami korszakokon át létezik. Ezért mondom hogy halhatatlan, nem azt hogy isteni eredetű.
2015. aug. 28. 15:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy nem minden isteni eredetű, mert minden az, csak azt, hogy Isten egy része vagyunk. És Isten(sok definíciója van) hallhatatlan.

Lényegét tekintve hasonlóról beszélünk, (legfeljebb más nyelvezetet használunk) fentiek miatt lélek és szellemiség volt nekem zavaros rész.

2015. aug. 28. 16:40
 18/20 anonim ***** válasza:
*halhatatlan :)
2015. aug. 28. 16:46
 19/20 anonim válasza:
A szörnyetegeket nagyon sokszor a társadalom, az emberek hozzák létre. Manapság ha kiállsz a hídra leugrani, az autósok nem fognak odamenni segíteni, legfeljebb rád ordítanak, hogy "ugrasz már?"Aztán lehet csodálkozni miért van ennyi sérült ember. Pont az emberek miatt.
2015. aug. 28. 16:55
 20/20 anonim ***** válasza:
19-es értem én, hogy emberi tulajdonság áldozatnak nézni magunkat. Nem lehet megváltoztatni a már megtörténteket, néha ki kell lépni a tudatos világunkból. Ha valakinek az a szándéka, hogy leugrik, az az ő döntése. Saját példa(így névtelenül), például, hogy 7 éves koromban fiúként szexuálisan...mégis tudom, hogy csak én tudhatom, érezhetem, mi van a fejemben, ahogy mindenki más csak magáról tudhatja. Nem érzek úgy, nem tudok úgy gondolkodni, mint sok gonosz(jó történések megakadályozói). Tehát nem várhatom, hogy autós megért, ha leugranék(részemről meg mindegy, hogy mit gondol az autós, ha a szándékom tényleg az, hogy ugrok). Egyszerűen elfogadom, hogy játék az egész és bármi van, tapasztalatnak fogom fel, különben mégsz*rabb az élet. Másik, ha valaki nevet és mondja, hogy ugorj...nyugodt lehetsz, hogy visszakapja, de nem a te dolgod.
2015. aug. 28. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!