Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik, hogy mindez igaz?

Létezik, hogy mindez igaz?

Figyelt kérdés
Kérem csak olyanok válaszoljanak, akik komoly véleményt tudnak alkotni erről a dologról. Megismerkedtem egy férfival, aki teljesen más személyiség, mint bárki más. Sokmindenkivel kedves, és támogatja őket. Elkezdtünk beszélgetni, és végül elmondott elég sokmindent az emberiség teremtésével kapcsolatban. Mesélt előző életeiről, rólam, más emberekről, lényekről, túlvilágról és Istenről is. Természetesen kételkedem, de akármikor újra kérdezem róla, mindig ugyanazt mondja el, nincs benne változtatás, nem lehet megfogni őt azzal, hogy hazudik. Bármit kérdezek, mindenre egyből tud értelmes választ adni. Van olyan, aki ismer hasonló embert?
2015. máj. 29. 12:46
1 2 3
 21/26 Missi_Key ***** válasza:

.............

konzisztensen hazudni könnyű

kérj tudományos bizonyítékot.

2015. máj. 30. 00:47
 22/26 apocalypto444 válasza:

Az, hogy tényleg igaz-e mindez, lényegtelen. Nincs rá bizonyíték, hogy igaz vagy sem...a lényeg, hogy te mit hiszel. (Ha Mózes a mai világban élne és konzultálna Istennel őt is jobbik esetben bolondnak néznék, ha más nem Istenkáromlónak.) Minden embernek meg a van a maga hite amit tiszteletben kell tartani.

Én a helyedben nem agyalnék sokat ezen, ha nincs is benne semmi, viszont jól előadta a dolgot, akkor elkönyvelném egy szép mesének. :)

2015. jún. 8. 20:36
 23/26 anonim válasza:

Én 11 vagyok apukám ilyen hóbortos.

Mindig sárkányokról és démonokról beszél.

XD

2015. jún. 19. 12:32
 24/26 anonim válasza:
Ez Az őslakó című film, amiről te beszélsz kérdező. :) Szóval jobb lenne nem kamuzni! :)
2015. jún. 24. 22:54
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy kamuzik. Az illető látta az őslakót, a kérdező meg nem -.-

"Lucifer-666 nevű felhasználó válasza:

Kérdezd meg tőle, hogy mi a nevem."

Ezt én is megmo ndom :Troll of the topic.

2015. jún. 24. 22:58
 26/26 A kérdező kommentje:
Hat, mai napig nem tudom, mit higgyek. Olyanokat mondott, hogy egyike volt az Isten nellett allo angyaloknak... vagy, hogy en meg akartam ot olni elozo eletunkben, mert nem viszonozta a szerelmemet. :D most sem viszonozta, de nem akartam megolni. 2 eve nem lattam ot, igaz azota is faj ez a dolog...
2017. jún. 9. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!