Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti hisztek a karmában?

Zsinga kérdése:

Ti hisztek a karmában?

Figyelt kérdés
Sziasztok, én teljes mértékben hiszek a karmában, hiszek abban, ha valaki jót cselekszik akkor a karma segíteni fogja valamilyen dologban, hogy sikert érjen el, viszont ha valamit rosszul csinált, még ha véletlenül is, például ha nem kellett volna valakit megbántani, megsérteni, aztán már meg is bánja, hogy megtette a karma meg fogja büntetni szintén valamilyen dologban, lehet, hogy nem azonnal, de meg fogja kapni a büntetést. Azért ezeket a példákat hoztam fel, mert én már sokszor tapasztaltam. Továbbá én abban is hiszek, hogy a dolgok nem véletlenül történnek, ez alatt azt értem, hogy ha siker vagy éppen csalódás ér azzal az élet meg akar tanítani valamire. Sajnos, én a 90%-ban nem vagyok szerencsés, se szerelemben, vagy más hétköznapi dolgokban, pedig próbálok az emberekkel kedves, figyelmes, megértő lenni a legtöbb esetben, de főleg most már 16 éves vagyok és egyszerűen még barátnőm sem volt, nem akarok azért összejönni valamelyik lánnyal, aki nem szimpatikus csak azért, mert 16 évesen még nem volt barátnőm, amelyik lányok tetszenek eddig egyiksem viszonozta, és olyanról is tudok akinek én tetszem, de sajnos akkor a forditott helyzet van ,vagyis én nem viszonzom. Tudom egy kicsit elkanyarodtam a témától, de visszatérve a karma lehet, hogy ezzel büntet, vagy az is lehet amit kétlek, segíteni akar azzal, hogy egyik lánnyal sem tartott volna sokáig a kapcsolat ha összejövök valamelyikkel is, és lehet, hogy 1 bizonyos lányt tartogat nekem, akivel boldog leszek. Ahogy mondtam, ezt kétlem.. Szóval az eredeti kérdésre visszatérve, ti hisztek az ilyen dolgokban, jó cselekedet helyébe jót várj az élettől, ha pedig rosszat csinál egy személy az akkor előbb-utóbb megfogja kapni a büntetést az élettől? Köszi a válaszokat. :)

2015. jan. 8. 21:57
1 2
 11/20 Titusztitusz ***** válasza:
68%
A magam részéröl hiszek a "karmában", és abban is, hogy ez a jelenlegi életünk CSAK AZ EGYIK ÉLET a sok közzül, ami már mögöttünk van, illetve még előttünk áll...Ha valaki NYITOTT SZEMMEL éli az életét, az szerintem ennek a meglátásnak láthatja a közvetett bizonyítékait nap mint nap...Amennyiben persze minderre van szándéka...
2015. jan. 9. 10:23
 12/20 anonim ***** válasza:
16%

Az összes tan, filozófiai irányzat, stb., mind arra való, hogy a mások által szőtt fantáziavilágban élj. Az embereket kusza kis mesékkel lehet a legjobban elcsitítani. Vannak ősrégi mesék, és újak. (a keleti irányzatok a legrosszabbak, vagyis a legfantáziadúsabbak talán)

Semmire nem valók. Egyetlen egy ész érvvel nem lehet alátámasztani az állításukat. Számodra érdemi haszna nincs, de aki megír és elad pl. egy könyvet az aktuális témáról, vagy előadást tart, annak jó üzlet. És ha már megindultál a "fejlődés" lejtőjén, válogathatsz a burjánzó lehetőségek közül: járhatsz tanfolyamokra is, hogy tanulj; beavattathatod magad akármibe. Vásárolhatsz a hitedhez passzoló csecse-becséket, mütyüröket, kellékeket. Határ a csillagos ég. Össze sem lehet számolni, hányan, hányféle módon próbálkoztak, és próbálkoznak kihozni az emberi hitből akár a legapróbb morzsányi hasznot. A fogyasztók minden igényét ki kell elégíteni, ebben hiba nincs. Teljesen mindegy ki milyen értelmi képességgel rendelkezik, a fogyasztó az fogyasztó.

Vannak extrém esetek is, ahol nagyon magas szintű üzleti szerveződés figyelhető meg: [link]

Van az a mondás, hogy aki egész életében másokat követ, az nem lát mást, csak hátsókat.

2015. jan. 9. 12:17
 13/20 anonim ***** válasza:
55%
én hiszek benne! velem már nagyon sokszor megtörtént :)
2015. jan. 10. 20:55
 14/20 Titusztitusz ***** válasza:
66%
Mintha eltünt volna innen egy terjedelmes hsz-em, pedig csakis kizárólag a téma kapcsán értekeztem benne...(Persze lehet hogy olyan mondandóm volt benne, ami nem vágott egybe a ma uralkodó sztereotípiákkal a téma kapcsán, dehát már kezdem kiismerni ugye ezt a portált, hogy miként is működik itt a "szólásszabadság" oly sokat hangoztatott fenkölt eszméje...Hát...Akkor ez van...)
2015. jan. 12. 11:40
 15/20 openyoureye ***** válasza:
83%
Abban ahogy te képzeled el kérdező, úgy nem.
2015. jan. 13. 07:28
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

Igen, hiszek.

Ha nem is mindegy milyenben, de a macska karmában igen.

Nekem ugrott a bestia!

2015. jan. 13. 15:14
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

A karma avagy itt gyermek vagy ott felnött

lehetsz a saját fiad lánya

na ez a karma a hus csak egy börtön

2015. jan. 16. 23:38
 18/20 anonim ***** válasza:

A karma létező életszemlélet a feladataidra hívja fel a humán figyelmét KARMA=feldat életfeladat.

Minden egyénnek meg van a saját feladata az életét és a környezetét tekintve.

Az Ana van der fart teljes badarságokat ír nem is értem ,hogy minek szól hozzá ha fogalma sincs ,hogy mi a táma lényege...Kun1

2015. jan. 21. 18:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Élet-nek nevezem inkább. És a saját tapasztalataimra hivatkozom. És igen van. Köreim-ben is sokszor előfordult, hogy valaki megsértette xy-t. Az a valaki 3 évvel később kapta vissza, és mindenkit meglepett az ami történt. Az élet visszaad mindent!
2015. jan. 26. 22:45
 20/20 anonim válasza:
Abban hiszek hogy ez a kauzalitás kiforgatása hamis emberi mércékre aminek semmi köze sincs az univerum törvényeihez. A célja hogy egy kiszolgáltatott, emgedelmes, irányítható droid legyél aki megtűri a zsarnokságot. Meg kell nézni kiktől származnak az ilyen baromságok mint India, a mocsokban, szemétben fetrengenek. De amúgy is hogy kik mondják és hol tartanak bármilyen témában. Abban hiszek minden élőlény magáért él és maga számára ő a világ közepe és az egyedüli valós értelme, minden más számára eszköz vagy fenyegetés. Az ilyen vallása szarságok célja meg hogy te is eszközzé válj a rabszolgaság gépezetében.
2023. nov. 16. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!