Akik hisznek a reinkarnációban, azok hogy magyarázzák a népességnövekedést?
A múlt évszázadban sem volt hétmilliárd ember a bolygón.
Tegyük fel, hogy amikor megszületnek a csecsemők, akkor nincs lelkük. A születés pillanatában halnak meg emberek, akiknek testét elhagyja a lelkük. Vannak csecsemők, akikre valahogy nem talál rá a vándorló lélek, ezért új lélek generálódik belé?
Nem igazán értek hozzá.
A reinkarnáció a Világegyetem minden lényére igaz, amely fizikai testet ölt. Így ne csak a te kis bolygódra gondolj. Számtalan helyen van még élet. Nem biztos, hogy ha reinkarnálódsz, a Földre fogsz, ahogy az sem biztos, hogy más bolygó élőlénye esetleg bizonyos okból nem-e születik le ide.
Természetesen ez a lélek döntése is, hogy ki milyen céllal jön le. Ezt nem mindenki tudja, pedig ott van a válasz a régi tettekben vagy gondolatokban, döntésben.
És gyerekek én voltam már velociraptor,t-rex,és egyszer voltam rézfaszú bagoly:D
Vicc
# 5-ös " És ezeket úgy írják mintha egy tök triviális dologról lenne szó,amit bárki megfigyelhet.Nevetséges."
Miért, mennyivel triviálisabb dolog,hogy halál után nincs semmi? Semmivel. Ugyanannyi bizonyíték van arra is, mint erre. Vagy hány tudós figyelte meg, hogy halál után nincs semmi? Mert tudtommal egy sem jött vissza elmagyarázni.
Elolvastam a legtöbb választ, és csak két dolog van, amit szeretnék veletek megosztani. Az egyik a szkeptikusoknak szól. Irígylem azt, hogy élettel teli, és fiatal lelketek van. Mohón szívjátok lényetekbe a fizikai világ tudását, és ez így van jól. Az ezotériával csak a leg öregebb lelkeknek kell foglalkozni. Ti, a fiatal lelkűek, még csak most tartotok azon a szinten, amit én második megtapasztalásnak nevezek. Ez a folyamat sok-sok életen át fog zajlani, mindaddig, míg lelketek elég tapasztalatot nem szerez a fizikai lét szövevényes területén. És ez így van jól. Nektek, kik hisznek, csak egy mondatot szertnék idézni a budhistáktól.
„Ha az elme megvilágosodik, és a lélek felszabadul, a test már lényegtelen.”
Értétek úgy, ahogy azt lelketek akarja.
Előző, ez a csak öreglelkeknek dumát nem hiszem el, emögött teljesen más áll.
Kérdezőnek: Alapjáraton ha jól emlékszem 14 milliárd lélek van a Föld légterében, soha nem volt lent mind egyszerre. (Állati formát az általános tévhittel szemben csak nagyon ritkán, vagy egyáltlaán nem vettünk fel). Ezenkívül vannak olyan lelkek melyek magasabbszinten állnak és egyszerre képesek több életet is megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!