Miért van az, hogy rettegek párkapcsolatba kezdeni? Talán valami rossz történhetett ezen a téren elözö életeimben?
Melyik fajta horoszkóp és számmisztiks szerint?
A nyugati és a kínai horoszkóp között is van lényeges eltérés, pedig ha igaz lenne, egyeznie kéne! Karmára csak az hivatkozhat, aki hisz a reinkarnációban. Azt pdig, hogy másképp születik újjá egy magyar és egy kínai, feltételezni ellentmond a Karma törvényének.
Önellentmondásos horoszkóp: hókuszpók.
Számmisztika: szintén önellentmondásos, ugyanis nem mindegy, hogy milyen az illető ABC-je.
A magyarban is vannak olyan betűk, amik a latinban nincsenek, más nyelvekben pedig olyanok, amik a magyarból hiányoznak.Ilyenkor mi a teendő?
.
Azért nincs párkapcsolatod, mert rettegsz tőle és azért rettegsz tőle, mert nem vagy hajlandó kölcsönös(!) kompromisszumot kötni.
Sok embernek az előző élete nélkül is nehezen megy a párválasztás. :)
Ha hiszel a reinkarnációban és a karmikus feladatban akkor igazából ez nem is kérdés. Ha valóban ez a karmikus feladatod akkor nyilván tartasz tőle, hisz az előző életedben sem sikerült a problémát megoldanod (ez a lényege a karmának. Egyik életben nem tudod feloldani a konfliktust akkor az a következő életedben feladatként jelenik meg.)
De a realitás talaján maradva sem nehéz elképzelni, hogy valakinek ez gondot okoz. Próbálj meg simán ismerkedni. Ne a párkapcsolaton görcsölj, hanem csak próbálj meg megismerni minél több embert. Járj közösségbe, baráti társaságokba. Könnyebben találhatsz párra az ilyen laza baráti kapcsolataid közt.
Koma, egy életed van. Előző életedben nem voltál Hitler, Sztálin, de még Mr. Rochester sem. :D
Azért félsz párkapcsoltba kezdeni, mert ember vagy. Mindenki fél valakitől. Én a sötéttől. Meg a pókoktól. Te az elköteleződéstől. De, mindenkinek szembe kell néznie a dolgokkal.
Ennek semmi köze a csillagokhoz, meg ahhoz hogy reinkarnálódtál, és előző életedben a ganajtúró lány megcsalt. :P
Ne filózz ezeken, mert semmi értelme. :)
Talál egy rendes lányt, legyél boldog, és hanyagold ezeket a horoszkóposm cuccokat, mert ezeket a lányok utálják.
Én mrá csak tudom. Lány vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!