Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Honnan tudjam, hogy mit...

Prókátor kérdése:

Honnan tudjam, hogy mit kellen megtanulnom?

Figyelt kérdés

Pocsékabbnál pocsékabb helyzetbe kerültem az utobbi időkben. De volt már rá példa, hogy addig voltam pocsék helyzetben, míg valami életvitelben fontos dolgot meg nem tanultam. Pl addig dolgoztam üzletekben, míg meg nem szoktam, hogy türelmes legyek azokkal, akik a pult túlsó oldalán vannak.

De abból mit tudok tanulni, hogy a telefonomat már nem használhatom hívásra, mert letiltották a kifizetetlen számla miatt?

2014. júl. 14. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Hogy a számlákat pontosan kell fizetni.
2014. júl. 14. 15:42
 2/5 csillámláma ***** válasza:
63%
azt hogy ha nem fizeted be a számlát akkor letiltják a sim kártyádat
2014. júl. 14. 19:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki adna értelmes választ is, vagy csak a hülyegyerekek játszótere lehetek ezen az oldalon?
2014. júl. 14. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy általában véve is pontosságra akar megtanítani.

Vagy éppen arra akar rámutatni, hogy "luxuscikkek" (előfizetéses)nélkül is jól el lehet boldogulni.

De az is irányadó lehet, hogy miért nem fizetted be időben?

Nem mindegy, hogy csak hanyag voltál, esetleg nem jutott pénz arra a számlára. Mindegyik másra taníthat.

2014. júl. 16. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem a kérdező a hülye, nem az első két válaszadó.

De valóban hasznosabb a kibontott válasz a pontosságról.

2014. júl. 22. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!