Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Elozo eletunkbol kaphatunk...

Elozo eletunkbol kaphatunk informaciokat almokformajaban?

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok.

2014. márc. 9. 08:42
 1/10 anonim válasza:
100%
szerintem igen és édesapám megálmodta egyszer. Álmában gladiátor volt és combon harapza egy mérges kígyó és ebbe halt bele. A valóságban pedig ahol álmában a kígyó megharapta pontosan ott van két anyajegy szerű pont + halálosan retteg a kígyóktól kicsi kora óta :)
2014. márc. 9. 08:55
 2/10 anonim ***** válasza:
12%

A kérdés itt valójában az, hogy "ha hiszel az előző életes baromságban, akkor hiszel-e abban a baromságban is, hogy kaphatsz onnan információkat álmok formájában?"

Erre pedig csak te tudod a választ, hiszen én nem tudom, hogy mekkora baromságokat hiszel el. A realitáshoz így sem, úgy sem lesz köze, szóval ez mind rólad szól.

2014. márc. 9. 09:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Jó reggelt! elsőként az előző életet kellene bizonyítani én nem hiszek ebben egyébként érdekes, hogy sok ember szembesült az előző életével legalábbis ezt hallom vissza. De még senkinek sem sikerült bizonyítania pedig nem lenne nehéz például: megkeresi az akkori rokonait biztos van feljegyzés arról az emberről, ha létezett hallottam már olyanról, aki a háborúban volt katona és mégsem tudja megkeresni azt az ember vagy rokonait? érdekes.
2014. márc. 9. 10:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Hat..mindenesetre erdekesdolgok ezek merthogy mindenki mas mond.
2014. márc. 9. 11:06
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Nincs előző élet, meg következő. Ebben az egyben kellene nem hülyének lenni.
2014. márc. 9. 13:03
 6/10 Laylah ***** válasza:
Igen, kaphatunk. Csak baromi ritka.
2014. márc. 10. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:

"De még senkinek sem sikerült bizonyítania pedig nem lenne nehéz például: megkeresi az akkori rokonait biztos van feljegyzés arról az emberről, ha létezett hallottam már olyanról, aki a háborúban volt katona és mégsem tudja megkeresni azt az ember vagy rokonait?"

Neked való olvasmány Ian Stevenson kutatása, életműve. Ő éppen ezt tette, évtizedeken keresztül.

2014. márc. 10. 17:02
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 És mégis mit bizonyított? Semmit pár anyajeggyel próbálta megmagyarázni az előző életet reinkarnációban eleve hívő emberekkel végzett interjúkat. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy amikor a kísérleteket végzett vagy amikor a gyerekek adtak valami személyleirást előző életükről mondjuk (név helyszín, stb.) akkor mit csinált? Elmentek a helyszínre és megtalálta a nyomokat?
2014. márc. 10. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:

"amikor a gyerekek adtak valami személyleirást előző életükről mondjuk (név helyszín, stb.) akkor mit csinált? Elmentek a helyszínre és megtalálta a nyomokat?"

Bingo. Sőt, gyakran elvitte a gyereket a helyszínre, ahol még sohasem járt, de ettől függetlenül remekül odatalált a házhoz, és magától felismerte a rokonokat.

Ezen a ponton egyébként teljesen mindegy, ki miben hisz. Ettől függetlenül a "nyugati világban" is számos ilyen esetet vizsgált.

2014. márc. 11. 09:20
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Mivel nem akarok hülyeséget írni kiírtam egy kérdést ezzel kapcsolatban. Nem találtam ilyen feljegyzést, amiről beszélsz esetleg van róla valamilyen cikk? Kíváncsi lennék. http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-karm..
2014. márc. 11. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!