Ezzel a módszerrel elérhető a halhatatlanság?
Figyelt kérdés
A napokban volt egy halálról szóló kérdés, amiben a kérdező egy barátja történetét mesélte el, aki időlegesen meghalt majd újra visszahozták . A köztes állapotban a lelke az asztrális síkon létezett és ugyanúgy tudott gondolkodni és beszélni .
A legenda szerint aki nem tudja itt elvégezni a dolgát vagy erőszakos kínhalált hal, az arra ítéltetik, hogy szellemként örökre a halandók között bolyongjon .
Azon gondolkodtam mi lenne ha temetőkben vagy egy nagyobb mészárlás helyszínén klónoznának egy embert, akkor ebbe az új testebe a lélek talán bele tudna szállni . Így sok múltbeli halottat fel lehetne támasztani, vagy ha már nagyon öreg vagy, egyszerűen csak kínhalált kellene halnod egy klónozás közepén és máris még 100 évig élsz ...
2013. okt. 29. 07:49
21/23 anonim válasza:
2. válaszoló tudtommal a klónozás tiltott hiába fizetsz bármenyit értem nem klónoznak le mert be van tiltva az egész világon.. (tuttomal csak embert nem klónozhatnak)
22/23 anonim válasza:
Te vágysz erre? Az élet olyan dolog mint az elért álmok, miután elérted örülsz neki, és továbblépsz. Én sosem vágytam öröklétre ebben a testemben amíg vagyok boldog vagyok.
23/23 anonim válasza:
Te vágysz erre? Az élet olyan mint egy álmod, miután eléred továbblépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!