Voltál már reinkarnációs utazáson? Ha igen, hogyan zajlik egy ilyen?
Szia!
Kicsit késve láttam a kérdést. Utazni nem csak hipnózisban lehet, hanem van egy ún. meditációs technika, ami végeredményben egy utaztató, azaz egy vezető által kontrollált kb. két órás meditáció, amikor az alany fekszik. A dolog nem veszélyes abból a szempontból, hogy általában hat-hét védelemmel felszerelkezve kezdődik a "mozizás". Kezdő utaztató szívesen utaztat bármikor bárkit, és jó élmény lehet, de az igazi, profi utaztatók csak terápiás jelleggel utaztatnak, pl. ha valaki rémálmoktól szenved, vagy ha valamilyen fóbiában szenved. Amúgy utazni lehet egyszerű, hétköznapi meditációban is, ha az a célod, hogy valakivel kapcsolatban az érzéseidet tisztázd.
Én utaztam már, nagyon jó volt, és megválaszolt néhány kérdést az életemben. De ami a legfontosabb, egy utazás után elmúlik a félelmed a haláltól.
Üdvözlettel:
Ráhel11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!