Merre tudnék részt venni egy regressziós hipnózison, és mennyibe kerül?
Szükségét érzem több szempontból.
26 évesen, még nem volt párkapcsolatom, se szexuális tapasztalatom.
Nem azért, mert nem szeretnék valahogy mindig úgy alakul, hogy nem jön össze, mellőzve vagyok, vagy olyan láthatatlan falak, és gátlások emelkednek amiket lehetetlennek tűnik áthágnom.
Pszichológusnál. Nem tudom hol laksz, rengeteg pszichológus alkalmazza ezt Budapesten is. Persze nem csak a fővárosba van ilyen, hanem máshol is. Körbe kell kérdezősködni.
Hogy mennyibe kerül azt nem tudom, az ár változó és elég drága sajnos. Főleg akkor ha nem egyszeri alkalomra mész, hanem többször is. Valamint az időhossz is számít. A múltkor volt egy ismerősöm ilyenen, 5-6 óráért elkértek vagy 20 ezer ft-ot.
Tényleg nem olcsó, de nagyon jó ötlet. LaMech (spirituális gyógyító) oldalán is van hasonló. Reinkarnációs utaztatás a neve, buddhista technika alapján. Nekem az azért szimpatikus mert hipnózis nélkül "utazhatsz" vissza.
Amúgy nem más oldja meg a problémát, ezek a technikák vagy esetleg emberek csak segíthetnek, de te magad mész el, te magad keresed a megoldást, szóval nem más oldja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!