Most olvastam ezekről az indiai pálmalevelekről, amibe meg van írva a sorsunk, és bő 60 000-re rúg az ára. Megéri vajon?
Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 19:39
11/21 A kérdező kommentje:
Mondom hogy hülyeség szerintem is és nem kell, de azért néhány kommentet meg mosolyogtam. :)
2013. jún. 3. 15:42
13/21 anonim válasza:
Szerintem felesleges 60 rongyot költeni ilyenre
14/21 anonim válasza:
Aki a hirdetést feltette .... annak persze hogy megéri addig, amíg vannak hiszékeny emberek!
15/21 anonim válasza:
Hú, én hiszek benne. Gondoljuk csak végig. 110 millió sors. Ha csak két órába kerül valakinek a sorsát megírni, akkor tíz írástudó szerzetes mindössze 60ezer év alatt végezne is. Igaz, ebbe nincs beleszámolva a kutatómunka, a levelek preparálása, archiválása, stb, de azért teljesen életszerű. Hát nem?
16/21 anonim válasza:
Bocsi, at elfelejtettem hozzátenni, hogy 24 órás munkanapokkal számoltam. Étlen-szomjan, Wc, pihenő nélkül.
18/21 A kérdező kommentje:
Miquel válasza külön tetszik! :) De amúgy fölösleges írogatnotok még 80X hogy nem éri meg! :) Tudom!!! :) Igazából amint kiírtam a kérdést, már tudtam, még az első válasz meg sem jött. :) Volt egy hülye pillanatom na, amikor elgondolkoztam rajta komolyan, de az mér nagyon régen volt, és nagyon rövid ideig volt. :)
2013. jún. 6. 08:07
19/21 carl badog válasza:
Semmi köze a valláshoz, csupán Kovács "magyar" András szélhámossága az egész. Egy rohadt paraszt a fickó!
20/21 anonim válasza:
Szerintem baromság!!!!!! De ha véletlenül igaz lenne, te tudni akarnád a sorsod? pl az van beleírva, hogy úgy halsz meg, hogy elüt egy autó, akkor minden esetben megpróbálod túlélni és paranoiás leszel. A múltadat illetően biztos,h lenyomozzák és onnan írnak le rólad mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!