Lehetséges? Létezik lélekvándorlás?
Igen, de én pont meggyógyultam, és a többi normális ( ketrecen kívül levő) emberhez hasonlóan elmebajosnak gondolom azt, aki pszihedelikus , vagy egyéb módosult tudatállapotban megélt élményeit valóságnak gondolja, sőt tisztán látónak képzeli magát hozzánk, többségi vakokhoz képest. Ilyenek a pszihiátrián közhelyszámba mennek. Meg azt ne várd el, hogy elhiggyük, hogy van a Földnek, vagy más bolygóknak szive, amely szervet mi alaposan ismerjük, mint ami a vért pumpálja a gerincesek szervezetében.
De mivel megbántottalak, engesztelésül megajándékozlak néhány általam kitalált, de ezo körökben jól használható meghatározatlan jelentésű fogalommal:
Szìvéleterő, tudattest, létenergia, centrális én, vérrögvalóság, vanás.
13/ a sziv fogalmát, képletesen és tiszteletből írtam a Földünkkel kapcsolatban, mint valamikor egy ó-kori ember egy kőtáblára véste, szintén szimbólumként. hisz ha nem lenne a Magma a Földünk közepén, akkor élet se lenne a Földön. Ha nem lenne szíve az életnek akkor élet se lenne. Érted már?
amit pedig írtam azt nem kötelező elhinni-- van helyette épp elég vallási vagy EZO sóder de olvashatsz tudósoktól származó baromságokat-- épp a napokban hallottam a tv-ben fizikusokat beszélni még a vallási maszlagoknál is elrugaszkodottabb fantazmagákról
15/sajnálom, nőj fel és nem ártana olvasni a Földünkről egy kicsit.
Igaz, én nem vagyok Hamvas Béla de talán többet tudok viszont, mint Ő. A Földünkről, az életről, a halálról.
Ja és a Magma fogalmat azért írtam nagy betűvel hogy jobban látható legyen, ne olvadjon össze más szóval, ez a neve tulajdonképpen a Föld magjának, amely azért fontos hogy legyen, mert onnan áramlik ki a magnetoszféra amely ráborul védőn a földi életre az univerzum durva töltéseivel szemben amit nem tud megszűrni semlegesíteni az az Ózonunkat támadja meg, majd ami azon is túl jut,mint magas feszültségű töltések, sajnos az életre veszélyesek.
A Földünket rajta a természetet pedig tisztelni és óvni illik és kellene, mert az élet általa keletkezett és általa létezhet. A Földünket illene Istenkét tisztelni, nem holmi univerzumi, téveszme alkotta, akármi istenséget ami nem létezik, csak az ostoba vallásos mesékben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!