Lehetséges, hogy előző életemben férfi voltam, ha most nő vagyok?
Figyelt kérdés
Azoknak a válaszát várom, akik hisznek az előző életben :)2013. márc. 8. 22:17
11/15 anonim válasza:
#10: De ha szétválik (na ez már az a szint, ami nekem csak elmélet. A reinkarnációt érzem, nem tudok hovatenni sok dolgot nélküle, de ennyi), akkor két darabban lesz, nem lesz saját neme, vagy azt mondod, 2 lélek lesz, ami külön kerül testbe?
Nem lehet, hogy nekem már a lelkem is androgün? :) Jó, csak kérdeztem, ez már tényleg túl megfoghatatlan szint nekem és nem is annyira izgat, itt van ez az élet, amire koncentráljak.
12/15 anonim válasza:
Igen, úgy gondolom, tehát 2 lélek lesz, különféle neműek.
13/15 anonim válasza:
Nekem egy ilyen látó vagy mi azt mondta hogy előző életemben egy magas rangú tiszt voltam és háborúban vesztettem életemet XD Nem nagyon hiszek benne. Nem fizetem érte hanem egy barátnőmnek a nagynénje volt.
14/15 anonim válasza:
Olyan , hogy "előző élet" vagy a "mostani élet" NINCS! Nem tudom, hogy honnan veszik ezt az emberek....De semmi bizonyítékuk sincs erre! Viszont az ellenkezőjére sem :) Ezt senki nem tudhatja ...
15/15 anonim válasza:
csak ember lehettél, mert csak az emberi lélek képes érezni az ingyen kegyelmet, így egyetlen emberi lélek sem születhet meg pl állatként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!