Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Közületek van olyan, aki...

Közületek van olyan, aki ebben hisz? Miután meghalunk, a lelkünk egy másik testbe száll.

Figyelt kérdés

Vagyis egy fejlődő magzat testébe az anyaméhben.

Félek belegondolni, hogy mi van, ha mégsem így lesz a halálom után. Nem szeretnék meghalni.

Egyébként van olyan vallás, ami ebben hisz, amit az előbb leírtam?

Köszi a választ!

2013. márc. 7. 01:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ejnye,hát mondtam én valakinek is,hogy miben higgyen,vagy miben ne? Azt mondtam csak,hogy én az én hitemben találtam meg a maximumot.
2013. márc. 8. 10:38
 12/16 Antimod ***** válasza:
100%

"Na nem akartam én itt péniszhossz jellegű vitát kirobbantani"

Ez nagyon tetszett. :))

"Vagyis ha a testem halálával együtt a "lelkem" is jogutód nélkül megszűnik. -Ebben az esetben nem hiszem, hogy keseregnék rajta."

Bölcs meglátás, ezt csak kevesektől olvastam eddig.

2013. márc. 8. 10:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem mikor azt hiszik hogy a ősrobbanásnál a semmi robbant anyaggá!Hát nem! Ott csak egy anyagátrendeződés zajlott és nem a semmi robbant!
2013. márc. 8. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:

" Miután meghalunk, a lelkünk egy másik testbe száll."

Miért szállna másik testbe annak is van lelke!Itt látszik az elmélet fals volta! Ha van egy test annak van saját lelke nincs szüksége másikra!Ki látott olyan testet ami lelketlenül szaladgál?

2013. márc. 8. 19:44
 15/16 anonim ***** válasza:
én hiszem h ha meghalok a lelkem más testébe száll. példa: baráti családban meghalt egy rokon, rá másnapra másik barátnőm felívott h terhes, azóta közel 10 év telt el és a kisfiú aki ma már 9 éves (nem ismerte az elhunytat) és ugyan ugy viselkedik mint az elhunyt. ugyanúgy mosolyog, nevet, viccelődik, jár, és ugyanazok érdeklik.
2013. márc. 9. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy legalább 40 nap amíg újból visszajöhetsz. Előzőnek csak annyit, hogy nem akarom megbántani, lehet, hogy tévedek is, de szerintem nem a meghalt ismerőse született újjá. Hogy így mondjam: Miért tanulnád meg megint ugyanazt, amit már tudsz?

Persze ez nem zárja ki, hogy lelkeknek ne lenne valamilyen tulajdonságuk, amik minden életben meg van, ki tudja? Én is úgy szoktam elképzelni, hogy azért hasonló tulajdonságokkal születünk újjá. Persze lehet, hogy csak az EGOm szeretné így.

2013. márc. 10. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!