Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Előfordult olyan érzés hogy...

Előfordult olyan érzés hogy valaki aki már meghalt veled van?

Figyelt kérdés

Most nem azok véleményére vagyok kíváncsi akik nem hisznek abban hogy az ember lelke él a halál után is (bár tudom hogy kitiltatni őket nem lehet és azért is itt fognak trollkodni).

Tehát akik családjában meghalt valaki... nem észleltetek furcsa dolgokat, esetleg olyan érzést hogy a szerettetek még veletek van, hogy odajön hozzátok ha hívjátok?

álmodtatok-e esetleg róla vagy adott valamilyen jelet?

Én... érdekes módon közel érzem magam egy lányhoz, pedig sosem ismertük egymást és már nem is fogjuk... mert meghalt. De valamennyire ismerem elbeszélések alapján.

Néha gondolatban "beszélgettem" vele, vagy legalábbis gondolatokat intéztem hozzá... és néha megkértem hogy szurkoljon nekem ha vizsgázok vagy valami döntés előtt állok.

és néha, előfordul hogy úgy érzem mintha valóban ott lenne... egyszer tél közepén kint a hóban valami eszméletlen csodás virágillatot éreztem mkor rá gondoltam.

legutóbb pedig, mikor kétségbeestem úgy éreztem mintha valaki meglökné a hátam pedig nem volt ott senki. mintha felrázott volna hogy kapjam össze magam, nem tudom

és néha, ha csak úgy rá gondolok, megjelenik egy pillangó (valóságos pillangó és mindig barna).

tudom hogy imádta a pillangókat és még halála előtt is pillangót fűzött gyöngyből

és ma is, a semmiből előtermett a barna pillangó és bent körözött a szobában.

Tényleg, mindez csak véletlen, mindezt csak képzelhetem, csak társítás lenne mert annak akarom venni hogy ezek tőle vannak?

Van olyan akinek voltak hasonló élményei, bármi?

Érdekelne, bántó szándékú vagy vicceskedő gonoszságokkal békén lehet hagyni.

2012. dec. 24. 23:54
 1/2 anonim ***** válasza:

nem tudom mi ez, de szép történet :)

nem is biztos, hogy van jelentősége, hogy véletlen e vagy sem. ha te látnád bele a dolgokba ezeket a mintákat az sem vonna le az értékéből szerintem. akkor is valami olyasmi lenne, ami valahogy nagyon kötődik hozzád, hogy mi az amit megtalálsz ezekben az eseményekben. ugyan úgy ahogy az ember álmai is az ő kivetülései ebben az esetben ez is valami ilyesmi lenne veled csak nappal.

amúgy meg régen biztosan azt gondolták, hogy ragadhatnak itt lelkek. részben az volt a sámán feladata, hogy ezeknek megmutassa az utat a túlvilágra, mert ő ismerte az utat oda. ezért hívták lélek vezetőnek.

2012. dec. 27. 13:54
 2/2 zbalog ***** válasza:
Velem gyerek koromban történt olyan hogy a dédmamám megjelent pedig nem ismertem és úgy vezetett egy másik szobába hogy nem tudtam irányítani a lábamat akkor a fejembe véstem hogy ez nem álom volt de mostanra már elbizonytalanodtam.
2012. dec. 29. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!