Azért halnak ki az állatok, mert egyre több állat lélek reinkarnálódik emberré?
a reinkarnáció az ókori görögöknél is jelen van. és platón konkrétan arról ír, hogy állatok és emberek keresztbe kasul reinkarnálnak. tehát emberből is lehet állat és ez nem is visszaesés. és nem fejlettsége szerint kap valaki új életet, hanem ő maga választja. és azért platónt az egyik legnagyobb filozófusnak mondják. szóval lehet én sem követek el nagy bakot, ha ezen elmélkedem :)
mami: azt egy játékos rákoppintásnak szántam az orrára, ha már annyira elbizakodott a tudományával :) kérlek ne haragudj rám ezért. viszont arra kíváncsi lennék mi szerinted a lélek.
#25: mire jó ez az egész újjászületési lánc? miért van erre szükség? miért nem egyesülhetnek a lelkek enélkül Brahmannal. és ha ezzel egyesülnek, az mit jelent? megsemmisülnek? vagy emlékeznek azért magukra? szóval megőrzik az egységben is az individualitásukat?
egyébként lehet próbálhatnád a dolgokat a lágyabb és humorosabb oldalukról közelíteni. szerintem ez összhangban lenne a keleti dolgokkal is. nem ez az ütögetés ami róluk eszembe jut.
Neked is ajánlom
ezt a kis könyvet ha betudod szerezni. Nagyon jó és minden kérdésedre válasz van benne. Én is elmagyarázhatnám, csak az további kérdéseket szülne, és mehetnénk a végtelenségig.
Ebben meg minden le van írva úgy, hogy kérdésed az nem sok marad. Én is leírhatnám neked ezeket 250 oldalba csak minek ha valaki már leírta.
Viszont én továbbra is nyugati vagyok, és örökletes jellemző, sehogy nem bírom elviselni ha valaki öntelten, már-már mocskolódva beszél olyanról amiről semmit nem tud.
Ez valahogy nem egyezik az én erkölcsömmel, de nevezhetjük "ütögetésnek" is.
okean tudni szeretnéd mi a lélek? akkor lehetőleg olyan embert kérdezz és olvass aki most él és mai tudással értelmezte azt, amit megtapasztalt.
7. f. Istenérveim, ahogy megtapasztaltam...
8. f. Csodálatos Földünk 1.
9. f. Csodálatos Földünk 2.
19. f. A két csodálatos lelkünk.
60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...
69.f.Gyógyulni a Lelkünk segítségével.
92.f.Komolyan érdekel az igazság?
Keresd meg ezt a két blogot, azokból is az ajánlott fejezeteket.
szerintem menjünk a végtelenségig. magyarázzátok el itt! :) lehet nektek is jót tenne összefoglalni tudásotokat :)
mami egyébként nem megy az első linked. te írtad ezeket vagy csak egyetértesz velük?
Alaptalan feltételezésből nehéz meríteni.
A lelkek tudnak szaporodni? Mert az egész sztoriban a legérdekesebb, hogy kezdetben (legyen akár a tudományos, evolúciós kezdet, vagy az Ádám és Éva sztori) néhány élőlény volt, most pedig több trilliónyi. Hogy van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!