Na várj, én eddig azt hittem, az annunaki = reptoid.
2012. dec. 6. 18:11
2/11 anonim válasza:
Az annunaki és a reptoid az két külön faj.
Remélem igen, mert én is szívesen lennék reptoid vagy valami más magasrendű idegen.
2012. dec. 6. 18:35
3/11 x) válasza:
Szerintem te egy kiló szeletelt kenyérként fogsz újjászületni. :D
Egyébként szerintem simán megtörténhet, bár én nem lennék reptoid. Hogy néznek már ki, basszus? Így se vagyok szép, na de reptoidként? Isten ments'...
2012. dec. 6. 18:40
4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem cukik :)
2012. dec. 6. 18:57
5/11 anonim válasza:
ha lehetne ez kiderülne az előző életes sztorikból. még nem volt olyan, hogy valaki reptoid lett volna.
2012. dec. 6. 23:29
6/11 A kérdező kommentje:
Honnan tudod mégis, te balga?
2012. dec. 6. 23:34
7/11 anonim válasza:
azt hiszem a ennek az oldalnak a reinkarnáció és karma rovatánál jobb forrást nem igen találhatunk. Ha itt nincsenek reptoid előző életek, akkor aztán tényleg nem megy a reptoidba születés. Inkább az az érdekes kérdés, hogy miért nem lehet reptoidba születni, milyen karmikus oka lehet ennek.
2012. dec. 7. 08:26
8/11 anonim válasza:
NEM! Csakis vérpistikévé születhetsz, a Hármas utca sarki felújított lakótelepi háztömbben, ennyi!
2012. dec. 8. 03:17
9/11 anonim válasza:
Honnan veszed,hogy léteznek reptoidok vagy annunakik?Gondlom még eggyel sem találkoztál,de akkor mégis miért hiszel bennük ennyire?
2012. dec. 9. 12:32
10/11 anonim válasza:
Nekem 404 mesélte hogy léteznek reptoidok, krixkraxiak, meg lumbulábiaiak is. És hogy december 21-én megtámadják a Földet hogy elfoglalják.
Azonban az annuakik és a motherbookdriverek ők barátságos idegenek és segítenek nekünk. 404 segítségével megszerezzük a neutrínó-deflektor-hűmicsodaizés elhárítós pajzsot, ami elteleportálja a gonosz reptoidokoat meg krixkraxiakat és a magyarság épségben megússza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!