Álmodhatunk a az előzőéletünkből emlékeket? Olyanok válaszát várom, akik szintén foglalkoznak ezzel, hitetlenek nem érdekelnek!
Fú, gyerekek, ez nagyon gáz! Ilyenekben képesek vagytok hinni?! Mármint a reinkarnációban és az előző életből álmodásban. Megtévesztés csupán. A lelketekért megy a varázslás akár álomban is, hogy elszegődjetek ilyen kis álistenek rabságába.
Mellesleg hozzáteszem, hogy én hiszek, bár egy olyan arcban, aki bizonyított, az élete sokszorosan dokumentált, senki nem tudta bűnön kapni, illetve Isteni erő és bölcsesség birtokában volt. A lényeget nem árulom el, hogy ki Ő, de az előzőek alapján racionálisan nézve is kiesik az összes többi guru és vallásalapító.
Őszerinte egyszer élünk, és ezért nagy tétje van annak, hogy azt hogyan tesszük. Nincs lehetőség újrajátszani, vagy javítani a testi halálunk után. Nekem Ő már bizonyította, hogy szeret és igaz. ezért én neki hiszek.
Csak olyannak higgyetek, aki legalább ennyit letett az asztalra! :-)
Szerintem álmodhatunk.
Nekem is vannak olyan vissza - visszatérő álmaim, hogy ugyan azok a hatalmas méretű bútorok, labirintus, 2 - 3 WC (régimódi, de modern, nem udvari) útvonalak, többször folytatólagosan vissza térnek az álmaimban, hogy arra gondolok én már egyszer éltem abban a hatalmas házban, vagy várban, vagy kastélyban? Jól is éreztem magam ott és szeretem, ha álmomban ott járhatok. Az érdekes, hogy személyekkel nem találkozom, mégsem unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!