Lehetséges, hogy előző életemmel kapcsolatos?
Kisgyerek koromban, amikor még nem tudtam rendesen beszélni, ha láttam madarakat, mindig azt kiabáltam lelkesen mutogatva rájuk, hogy: "Bató, bató!" (vagy esetleg "bátó, bátó!"). Ezt anyukám mondta régebben.
Beírtam a keresőbe többféleképpen: "bato", "bató", "bátó", és mindegyikre kijött sok találat, bár a "bátóra" "bátyó".
A Google Fordítóban végignéztem az összes nyelven a "bato"-szót, és több nyelven is van jelentése, de sehol sem "madár".
Az az érdekes még, hogy az egész úgy kezdődödött, hogy csak úgy, kíváncsiságból beírtam az előbb a Google-ba a születési dátumomat (eszembe se jutott, hogy a "bató-témára" keressek), és megláttam egy videó-találatot, amelynek a címében a szül.dátumomon kívül, többek között, szerepelt a "bato"-szó is. Ez a videó indította be a "kutatásomat":
http://www.youtube.com/watch?v=EnjxuJ6sMj4
Érdekesnek találnám, ha bármi közöm is lenne az ázsiai emberekhez, mert egyáltalán nem érdekelnek, a kultúrájuk sem foglalkoztat..., nem tudom, mire véljem ezt az egészet...
A YouTube-on belül keresgélve később, találtam sok "bato"-s találatot, zenéket főleg, de mind ilyen "koreai-szerű".
Egyébként biztos, hogy nincs közöm az ázsiai emberekhez, legalábbis származásra biztos nem, mert a családfámat ismerve, mindegyik felmenőm magyar, nincs egy cigány, vagy ázsiai sem.
Egy dolog miatt aggódom: mostanában kiderült, hogy lehetséges, hogy szívritmuszavarom van, mert gyakran szorít a mellkasom, fulladozok, nyelni sem tudok akkor.
Mi van, ha ez az "előző élet esetleges felismerése" egy jel az esetlegesen közelgő halálommal kapcsolatosan? Vagy túlaggódom?
Sok a kérdés...
"Többieknek üzenem, hogy
csak akkor írjanak, ha hisznek benne."
Szerinted ettől, csak azok fognak írni ? XD
Ez csak véletlen és szerintem a szívednek sincs semmi baja bár különös hogy összeszorul és ez meg az van vele.
Előző élet nem létezik mert nem ugyanazok a szülők szültek meg újra ha belegondolsz.
A lélek akármilyen testbe "leszülethet".
Az is lehet, hogy előző életemben 2250 évvel ezelőtt éltem.
Nincs köze a mostani életben megismert személyekhez, legfeljebb csak részben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!