Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy előző életemm...

Lehetséges, hogy előző életemmel kapcsolatos?

Figyelt kérdés

Kisgyerek koromban, amikor még nem tudtam rendesen beszélni, ha láttam madarakat, mindig azt kiabáltam lelkesen mutogatva rájuk, hogy: "Bató, bató!" (vagy esetleg "bátó, bátó!"). Ezt anyukám mondta régebben.

Beírtam a keresőbe többféleképpen: "bato", "bató", "bátó", és mindegyikre kijött sok találat, bár a "bátóra" "bátyó".

A Google Fordítóban végignéztem az összes nyelven a "bato"-szót, és több nyelven is van jelentése, de sehol sem "madár".

Az az érdekes még, hogy az egész úgy kezdődödött, hogy csak úgy, kíváncsiságból beírtam az előbb a Google-ba a születési dátumomat (eszembe se jutott, hogy a "bató-témára" keressek), és megláttam egy videó-találatot, amelynek a címében a szül.dátumomon kívül, többek között, szerepelt a "bato"-szó is. Ez a videó indította be a "kutatásomat":

http://www.youtube.com/watch?v=EnjxuJ6sMj4

Érdekesnek találnám, ha bármi közöm is lenne az ázsiai emberekhez, mert egyáltalán nem érdekelnek, a kultúrájuk sem foglalkoztat..., nem tudom, mire véljem ezt az egészet...

A YouTube-on belül keresgélve később, találtam sok "bato"-s találatot, zenéket főleg, de mind ilyen "koreai-szerű".

Egyébként biztos, hogy nincs közöm az ázsiai emberekhez, legalábbis származásra biztos nem, mert a családfámat ismerve, mindegyik felmenőm magyar, nincs egy cigány, vagy ázsiai sem.

Egy dolog miatt aggódom: mostanában kiderült, hogy lehetséges, hogy szívritmuszavarom van, mert gyakran szorít a mellkasom, fulladozok, nyelni sem tudok akkor.

Mi van, ha ez az "előző élet esetleges felismerése" egy jel az esetlegesen közelgő halálommal kapcsolatosan? Vagy túlaggódom?

Sok a kérdés...

2012. okt. 15. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Többieknek üzenem, hogy

csak akkor írjanak, ha hisznek benne."

Szerinted ettől, csak azok fognak írni ? XD

2012. okt. 15. 18:53
 12/18 A kérdező kommentje:
*Mármint, az előző életben.
2012. okt. 15. 18:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
2012. okt. 15. 18:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Válasz: Nem lehetséges mert nincs senkinek előző élete.
2012. okt. 16. 10:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez csak véletlen és szerintem a szívednek sincs semmi baja bár különös hogy összeszorul és ez meg az van vele.

Előző élet nem létezik mert nem ugyanazok a szülők szültek meg újra ha belegondolsz.

2012. nov. 11. 09:18
 16/18 A kérdező kommentje:

A lélek akármilyen testbe "leszülethet".

Az is lehet, hogy előző életemben 2250 évvel ezelőtt éltem.

Nincs köze a mostani életben megismert személyekhez, legfeljebb csak részben.

2012. nov. 11. 14:21
 17/18 anonim ***** válasza:
A "bató" szerintem "bagoly", a testi bajod meg lehet pánikbetegség.
2012. nov. 20. 01:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Biztos nem láttam akkoriban baglyot.
2013. márc. 21. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!