Miért van az hogy a bűnöző színes emberek nincsenek rács mögött, vagy ők, másképp bűnhődnek a tetteikért? Vagy rájuk a karma nem vonatkozik? Sőt én úgy veszem észre mintha még egyre többen szeretnék is őket. Vagy ez normális?
Nem normális, de ez csak úgy egy kérdés vagy valamit láttál, halottál, illetve olvastál, ami arra kéztett, hogy ezt megkérdezd? És a négerekre vagy a romákra gondolsz első sorban?
És a karma az hogy jön ide egyáltalán? Nem hiszem, hogy a bűnözőket és a gyilkosokat érdekelné a karma, mert akkor nem bűnöznének vagy gyilkolnának!
Az egyik fehér bőrű sorzatgyilkost az USA-ban, aki 26 nőt gyilkolt meg összesen, 10 évig nem kapták el, mert nem tudták rábizonyítani a vádakat sehogy, pedig amikor már majdnem elkapták, még akkor is gyilkolt. A gyilkos farmján az egyik alkalmazott felmondott, majd pár nappal később felhívta telefonon az egyik nyomozót, hogy látott egy holt testet, vagy egy ahhoz hasonlót, erre behívta őt a nyomozó az őrse vallomást tenni, a fehér nő meg beijedt, és mindent letagadott, amit mondott előtte telefonon. Így nem volt vallomás, és nem volt házkutatási engedély se. Csak 2 évvel később tudott szerezni a rendőrség ilyen engedélyt, amíg a gyilkos újabb 2 nőt megölt. A volt alkalmazottját megint behívták a tárgyalás előtt, de most mindent elmondott, amit látott. A férfit életfogytiglanra ítélték ez alapján. De a volt alkalmazottat, aki telefonált, majd mindent tagadott, a végén meg mindent beismert, őt nem vonták felelősségre, pedig a lelkén szárad 2 nő halála, mert ha hamarabb szól, akkor hamarabb kapják el a gyilkost, és nem tud több nőt megölni. Az is kiderült, hogy még hamarabb is letartóztathatták volna a gyilkost, ha a női volt alkalmazott jelentkezése előtt, vallomást tesz egy férfi volt alkalmazott, de ő inkább elmenekült.
Na ezekre a fehér emberekre nem vonatkozik a karma?
A színes bőrűeknek is van "lelkük", mert ha nem lenne, akkor Obama sem ünnnepelné a karácsonyt!
Mi az a lélek? Ahogy viselkedünk, ahogy gondolkodunk, és amit teszünk, ezeknek agyi műveleteknek az összessége. Nem kell itt valami testek között vándorló, egyesek szerint 10 grammos, halálunk után mindenféle bűbájjal megidézhető láthatatlan teremtményre gondolni.
Na mindegy, az a lényeg, hogy én ezt olvastam és ezt tanultam a földrajzórákon:
Az USA népességének 13%-a néger, és őket igenis felelőségre vonják őket, mert átlagosan a 60 éves fekete férfiak fele már volt egyszer börtönben az életében. A 25 éves néger egy negyede börtönben van, vagy a felfüggesztett ítéletét tölti.
Egyébként:
Az USA-ban elkövetett erőszakos bűncselekmények felét, a gyilkosságok 60%-át feketék követik el. A feketék 9-szer annyiszor követnek el bűncselekményt a fehérek ellen, mint fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!