Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » 4 napja ugyan azt álmodom,...

4 napja ugyan azt álmodom, pár ismerősöm szerint előzőéletem miatt, lehetséges?

Figyelt kérdés

Álmomban egy sötét szobában vagyok rám van zárva az ajtó,a szoba közepén van egy kerek asztal amin van egy barna borítású könyv.. ezek a szavak vannak ráírva aranyozott betűvel "Halál,tűz,szenvedés"

Szüleim már kiskoromban észre vették rajtam hogy szeretem nézni a lángokat.. 6éveskorom körül még jobban előjött belőlem a tűz iránti szenvedély,régi ruhákat egy csomóba raktam és meggyújtottam.(természetesen ez nemvolt megengedve, szóval eléggé leszidtak)

Pár ismerősöm szerint, lehetséges hogy előző életemben tűzben haltam meg.. vagy én gyújtottam fel valakit/valamit..

Lehetséges ez?

2012. aug. 3. 13:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lehet h megálmodtad a halálodat nem tudom h más is van-e így de én volt h az életemnek egy-két részét megálmodtam és ezt így előre nem tudtam csak amikor már megtörtént akk olyan de ja vu érzésem volt és akkor jöttem rá h megálmodtam
2012. aug. 14. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!